TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
23 Haziran’da yapılan İstanbul seçimlerinin ardından görevden alınacağına dair iddialar ortaya atılan CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, kamuoyundaki eleştirilere, bugün sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ve notla yanıt verdi. 
31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde, Uşak CHP İl ve İlçe örgütleri, son yıllardaki en kötü sonucu aldı. Seçimlerin kaybedilmesinde, İYİ Parti ile ittifak yapmamakta direnen CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar sorumlu gösterildi. CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın arası da bu konu nedeniyle açıldı. Seçimin iddialı adaylarından İYİ Partili Muhammet Gür, AK Parti’ye karşı seçimi yaklaşık bin oyla kaybetti ve CHP, bu seçimde en zayıf dönemini yaşayan MHP’nin de gerisinde kalarak 4’üncü oldu. Seçimde alınan hezimetin sorumlusu olarak CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar gösterildi ve kendisi bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ifade etmişti. 
31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ekrem İmamoğlu’nun galibiyeti, YSK’nın aldığı kararla tanınmadı ve 23 Haziran’da seçimin tekrarlanmasına karar verildi. Bunun üzerine CHP Genel Merkezi, tüm çalışmalarını buraya odakladı ve Uşak’taki durumla ilgili değerlendirmeyi ileri bir tarihe erteledi. 
Kurban Bayramı’nın ardından görevden alınacağına dair iddialar ortaya atılan CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, söz konusu iddialara bugün sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak yanıt verdi. Sancar, önceki haftalarda yapılan il başkanları toplantısıyla ilgili de bir detay vererek, “Kurban Bayramı tatili, il Başkanları toplantısı ve Murat Dağı etkinliğinden sonra il Başkanlığında görevimin başındayım.Herkese hayırlı işler, Mutlu günler dilerim” ifadesini kullandı. 



 
Editör: TE Bilişim