Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
UŞAK İHA // Uşak CHP İl Teşkilatı, Uşak Belediyesi hakkında davacı oldu. CHP İl Başkanı Ali Karoba, yol kenarındaki otoparkları yarıya taşıdıklarını basın toplantısıyla duyurdu. Uşak CHP İl Binasında yapılan basın açıklamasında hazır bulunan İl Başkanı Ali Karaoba, Merkez İlçe başkanı Sevinç Yazgan ve partililer Uşak Belediyesi aleyhine açtıkları davaları basın mensuplarına anlatılar. Parti adına davaları özetleyen CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Manisa İdare Mahkemesine gönderilmek üzere, Uşak Asliye Hukuk Mahkemesinde, Uşak Belediye Başkanlığı hakkında şehir içi yol güzergahlarından oto park ücreti alınmasını, bu kurulan sistemin belediyenin firmasına devrini ve yine belediyeye ait bazı iş makinelerinin bu firmaya devrinin usule aykırı olduğunu tespit ederek gerekli örnek karar ve delillere yürütmeyi durdurma ve akabinde iptali için davacı olduklarını belirtti. Karaoba, açtıkları davaların sonun kadar takipçisi olacaklarını belirtti. 

CHP UŞAK İL YÖNETİMİ KADIN PLATFORMU İLE BULUŞTU
CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Uşak Kadın Platformu ve partisinin il ve ilçe kadın kolları üyeleri, İl Genel Meclisi ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ulubey'in İnay köyünü ziyaret etti. Burada kadınların sorunlarını dinleyen CHP İl Başkanı Ali Karaoba ve yönetimi, karşılıklı istişarelerde bulundu. 
Editör: TE Bilişim