CHP, UŞAK’TA GÜRAY DÖNEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Başkanı Bülent Horasan’ın 2015 genel seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olduğunu belirterek geçtiğimiz 26 Aralık’ta istifa etmesinin ardından boşalan il başkanlığına Ferit Celal Güray atandı.

CHP Uşak İl Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, CHP Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve çok sayıda partili katıldı. Görevi parti genel merkezi tarafından atanan Ferit Celal Güray’a teslim eden Bülent Horasan, “3 yıldır il başkanlığı görevi yaptım. CHP’de görev yapmak benim için bir onurdu. Bundan sonra da partinin bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğim. Bizi bu günlere getiren Atatürk’ün kurduğu aydınlık Türkiye’nin yolunda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Horasan’a çiçek ve plaket vererek görevi devire alan yeni başkan Ferit Celal Güray ise, “Horasan’a partimize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Çok ağır bir görev aldım. Onurlu ve şerefli bir görev. Bireysel bir yapıda değilim, örgütle çalışacağım. Tüm partililerden destek bekliyorum. 8 Haziran günü partimizin iktidarda olmasını istiyorum. Partimizde birlik beraberlik ve çalışma eksikliği var. Biz birlik ve beraberliği sağlayıp çok çalıştıktan sonra bu iktidarı yok ederek kendimizi iktidara taşıyacağız. Bütün kırgınlıkları, anlaşmazlıklar ve eleştirileri ortadan kaldırıp birbirimizi sevelim. Bu sevgiyi oluşturup çok çalışarak iktidara yürüyelim istiyorum” dedi.

CHP’nin bugün Uşak ile birlikte 20 ilde seçim startını verdiğini ifade eden CHP Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Fransa’da yaşanan saldırının Türkiye’de de esefle karşılandığını belirten Bayraktutan, “Türkiye ulusal terör denince çözümün değil sorunun parçası haline gelmiştir. Fransa’da yaşanan terör saldırısı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de esefle karşılanmıştır. Terörün karanlık yüzü bir kez daha 5 kıtayı etkisi altına almıştır. CHP olarak biz, terörün her türlüsüne hayır diyoruz. Hükümeti bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. CHP iktidarında ülkemiz terörle adı anılan ülke konumundan çıkarak Yurtta Sulh Cihanda Sulh ilkesi ile anılacak ülke haline gelecektir” diye konuştu.

Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na

Devir teslim töreninin ardından İstanbul Düğün Salonu’nda partililerle istişare toplantısı yapan CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. 

Editör: TE Bilişim