AK GENÇLİK CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYOR

Ak Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, “Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi için, gençlik kolları olarak gece gündüz çalışacaklarını ve 10 Ağustos günü zaferin AK Parti’nin olacağını” açıkladı.             

Ak Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, Ankara ATO Kongre Merkezi’nde yapılan görkemli törenle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in  AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayının Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladığını hatırlattı. Mıllık, “Gönüllerdeki ismin orada resmen ikrar edilmiş olması, teşkilatlarımızda büyük bir sevinç kaynağı yaratmış, o anda o salonda adeta 10 Ağustos’a kenetlenmiş bir Ak Parti teşkilatı vardı. Salondan ayrılışımızla beraber seçim startını da vermiş bulunuyoruz. Hummalı bir çalışma bizleri bekliyor. Uşak’ta gerek il merkezimizde gerekse de ilçelerimiz ve köylerimizde Gece-Gündüz demeden Yeni Türkiye’nin inşasında tabiri caizse bir harç da biz gençlerin atabilmesi adına ev ev kapı kapı sokak sokak dolaşacak; adayımızın hizmetlerini, halkımıza en iyi şekilde tanıtmak, anlatmak için elimizden gelen tüm gayreti il teşkilatımız olarak sarf edeceğiz” dedi.

“İLK KEZ CUMHURBAŞKANINI HALK SEÇECEK”

Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na

Ülkemizde ilk defa cumhurbaşkanını halkın belirleyeceği bir seçimin propaganda süreci yaşanacağına dikkat çeken Mıllık, “Cumhurbaşkanının halkımız tarafından seçilecek olması bu seçimin, Sayın Başbakanımızın da altını özellikle çizdiği gibi, “yalnızca teknik bir değişiklik değil; vesayetler tarihini kapatan bir büyük adım.”olma niteliğini taşıyor. Türkiye’nin makamın, millet eliyle millete açıldığı bir zamanda “Milletin Adamı” diye nitelenen ve ömrünü milletine hizmete adayan Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olması ise büyük dönüşümün en kuvvetli adımlarından birisidir. “Muhtar bile Olamaz” denilen Sayın Başbakanımızın bu makama aday olması, milletin galibiyetidir. Davası uğruna nice badireler atlatan, sürekli yolu kesilmeye çalışılan “Milletin Adamı” bu kutlu yolda Allah (c.c)’ın izniyle yine zafere ulaşacaktır” iddiasında bulundu.

“ERDOĞAN 77 MİLYON’U TEMSİL EDECEK”

Mıllık, “Cumhurbaşkanı adayımız, ATO Kongre Merkezi’ndeki konuşmasında vermiş olduğu mesajla, 77 milyonu temsil edecek, Türk'ün, Kürt'ün, Alevi'nin, Sünni'nin, bütün kesimlerin cumhurbaşkanı olarak güzel bir sonuç alacaktır. AK Parti sonrasıyla ilgili ilerde temel ilkeleri, paralel yapıyla mücadele olsun, devletin milli birlik ve beraberliğiyle ilgili vermiş olduğu mesajları olsun, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrarının devamı anlamında bir seçilmiş devlet başkanı itibarıyla 2023 hedeflerine hiç şüphesiz ulaşacaktır. 5 Temmuz Cumartesi günü ilk yurt içi gezisi Samsun ile sürece start verecek olan Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, 6 Temmuz’da Erzurum’da, 8 Temmuz’da da komşu ilimiz Denizli halkıyla bir araya gelecek; Türkiye’mizi birçok kez olduğu gibi yine en doğusundan en batısına kadar karış karış gezmeye, mitingler yapmaya, halkıyla iç içe olmaya devam edecek.                         Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor;                                  ilk turda Cumhurbaşkanlığına seçileceğine inandığımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı şimdiden tebrik ediyorum” diyerek Cumhurbaşkanlığı seçim propaganda programı hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim