AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Gazetecilerin bu anlamlı günlerini kutluyorum. Basın emekçileri, toplumsal düzenin sağlanması ve demokrasinin işlerliği için yoğun bir mesai içindeler” dedi. Gazetecilerin zor şartlar altında toplumsal fayda için hizmet verdiğini kaydeden Basri Yıldırım, “Zaman zaman medya mensubu arkadaşlarımızla bir araya geliyor ve sorunlarını dinliyoruz. Gazetecilik, özveri isteyen çetin ve zor bir faaliyet. Basın emekçilerinin hiçbir siyasi ayrım yapmadan bütün siyasi partilere yer vermesini de ayrıca önemsiyoruz. Toplumun ortak sesi ve aynası olan gazetecilerimizin daha iyi koşullarda çalışması için elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız” diye konuştu.

SÜREKLİ GELİŞEN BİR SEKTÖR

Medyanın önemli bir hizmet sektörü olduğunu da dile getiren Basri Yıldırım, gelişen teknolojiye ilk entegre olan işkolunun basın olduğunu söyledi. Basri Yıldırım, şöyle devam etti: “Teknolojinin baş döndürücü seviyede olduğu şu dönemde, basının her geçen gün modernize olduğuna şahit oluyoruz. Gazete, radyo, televizyon ve son olarak da internet medyası gelişim zincirinin halkaları olarak karşımıza çıkıyor. Sektörel gelişimin devam edeceği kanısındayım. Fakat bu gelişim, zaman zaman dezenformasyona da yol açabiliyor. Etik değerlere uyan gazeteci arkadaşlarımızın bilgi kirliliğine mahal vermeden sorumlu yayıncılık anlayışıyla hareket etmeleri, 2023’te büyük hedefleri olan Türkiye için ayrı bir önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!

 

Editör: TE Bilişim