Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı

Ali Babacan’ın kurucusu ve genel başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA), Türkiye’nin çeşitli illerinde teşkilatlanma çalışmalarını başlattı. 
Fakat DEVA Partisi’nin halen Uşak’ta kurucu il başkanı atamaması ve teşkilatlanmayı başlatmaması dikkat çekti. Konuyla ilgili görüştüğümüz DEVA Partisi kaynakları, Uşak’ta teşkilat kurulumu için bazı isimleri mülakata aldıklarını ve şu ana kadar partinin kriterlerine uygun isim bulamadıklarını ifade etti. 
Konuyla ilgili açıklama yapan DEVA Partili bir kaynak, “Uşak’ta teşkilatlanma için bazı isimlerle görüşüldü. Bizim bazı kriterlerimiz var. Partiyi kuracak olan ismin, kentte sevilen, ekonomik ve sosyal anlamda kendi ayakları üzerinde duran biri olması lazım. En önemli kriterimiz de, burada teşkilatı kuracak isimlerin yıpranmamış olmasıdır. Siyaseten yıpranan ve kötü imajı olan isimlerle yola çıkmayı düşünmüyoruz. Bu konuda genel merkezimizin belirlediği ilkelerin dışına çıkılmaması, bizim için çok önemlidir. İlerleyen günlerde, Uşak bazında çalışmalarımız sürecektir” dedi. 

Editör: TE Bilişim