Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sandık namustur, verilen her oy değerlidir. Bizimle yürüyen Türkiye kazanacaktır" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Uşak'a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşlara hitap etti. Uşak kent meydanında toplanan büyük kalabalığın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlayarak sözlerine başlayan Bahçeli, AK Parti ve Cumhurbaşkanına eleştirilerde bulunarak partisinin projelerinin Uşaklılara aktardı.
25 gün sonra yapılacak olan 25. dönem genel seçimlerin ülkemizin birliğine, insanımızın refahına en üst seviyede katkılar sağlamasını dileyen Devlet Bahçeli, seçimlerin barış, huzur, olgunluk ve demokratik şekilde geçmesini istediğini söyleyerek diğer partilere ve adaylara başarı diledi. Bahçeli, “12 yıl 6 ay AK Parti hükümetinin zulmü, hayal kırıklığı ve teslimiyetiyle geçen süreç 7 Haziran’da son bulacaktır. Artık AK Parti’nin sonu gelmiştir. Emin olun ki 96 yıl önce Samsun’a çıkışının bir benzeri 7 Haziran’da tekrar yaşanacaktır. Uşaklı kardeşlerimiz göstereceği dirayetle Milliyetçi Hareketi tek başına iktidara getirecektir. Onun için 7 Haziran seçimlerinde sandıkları sahip çıkacağız, sandıkla gelen Ak Parti Hükümetini sandıkla göndereceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim