Dönmez basınla bir araya geldi

CHP Uşak Milletvekili Aday adayı Mustafa Dönmez, basın mensupları ile bir araya gelerek, “10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Eğitimci ve dershane sahibi Mustafa Dönmez, basın mensupları ile bir araya geldiği basın toplantısında, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutladı. Dönmez, “Maddi ve manevi fedakârlıklarla, hatta zorluklara rağmen bizleri haberdar etme görevinizi azimle yapmaya çalışıyorsunuz” diyerek basın mensuplarına övgüler yağdırdı.

Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!


Aday adaylığı açıklaması değil tanışma toplantısı

Yapılan kahvaltılı basın toplantısının resmi bir aday adaylığı açıklaması olmadığını belirten Dönmez, “Bugün, burada siz değerli basın mensupları ile bir tanışma ve sohbet programı için bir arada bulunuyoruz. Parti tüzüğüne göre, seçim takvimi açıklandığında, tüm aday adayı arkadaşlarımızla partimizde resmi açıklama yapacağız” dedi.

Açıklamasının bundan sonraki bölümünde iktidara çatan Dönmez, “Yaklaşık 12 yıldır genetiği ve yörüngesi değiştirilmeye çalışılmış, hatta kısmen değiştirilmiş, tam bağımsızlığı kuşkulu, uniter yapısı zedelenmiş, laik, demokratik hukuk sistemi sekteye uğratılmış, bir Türkiye de yaşamaktayız” şeklinde konuştu.

Dönmez sözlerine şöyle devam etti: “Ne yiyeceğimizi, ne içeceğimizi, ne giyeceğimizi, nasıl yaşayacağımızı, kaç yaşında evlenip, kaç çocuk yapacağımızı dikte etmeye çalışan, adeta apoletsiz bir diktatör tarafından yönetilmekteyiz. Türkiye de hukuk ve adalet anlamında, demokrasi anlamında, çağdaş ve laiklik anlamında, ekonomi ve dış politikalar anlamında, dini ve etnik gelişmeler anlamında öylesine büüyk çelişkiler yaşanıyor ki, ben ve arkadaşlarım, Uşak’ımız için Türkiye’miz için elimizi taşın altına koymak adına yola çıktık. Çünkü ülkemde yaşanan acılar kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğindendir.”

 

 

Editör: TE Bilişim