Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
DSP Uşak İl Başkanlığı görevini icra ederken, uzun süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşen Hasan Hüseyin Alcılıoğlu’nun yerine uzun yıllar DSP Uşak İl Başkanlığı görevini üstlenen Coşkun Alak seçildi.

DSP Uşak İl Başkanı Coşkun Alak ve parti yönetimi hayatını kaybeden Hasan Hüseyin Alcılıoğlu, Merhum Başbakan Bülent Ecevit ve Ulu Önder Atatürk’ün ruhları için lokma döktürdü.  DSP Uşak İl Başkanı Coşkun Alak, şöyle devam etti: “Demokratik Sol Parti tüm engellemelere karşın 31 Mart 2019’da yapılacak Yerel yönetim seçimlerine katılacak, buradan alacağı güçle, inancıyla, imanıyla ve halkın iradesiyle 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimlerinde mutlaka ülke yönetimini üstlenecektir. DSP halkın sığınacağı en güvenli limandır. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına giderken 1923 ruhunu yeniden devlette ve millette hakim kılmalıyız. Demokrasiye inanıyorsak, demokratik rejimle yönetilen bir ülkede yaşamak, geleceğimizi kurgulamak istiyorsak “Sandığa gitmemek” gibi bir seçenek düşünülemez. Yurttaşlık bilinciyle, yurtseverlik duygusuyla ve halk için siyaset yapma kararlılığında olanlarla geleceğimizi birlikte omuz omuza yeniden kurgulamak için DSP’de buluşmalıyız, kendi kaderimizi tayin etmeliyiz. 2002’den bu yana DSP büyük haksızlıklara maruz bırakıldı, gerçekten çok hırpalandı ve örselendi. DSP’nin halk için iktidar anlayışından yola çıkarak yürüttüğü çalışmalarını kendi ikballerine engel görenlerin, o günkü hükümetin ve parlamento yapısının  bozulması için her türlü plânı devreye sokanların bu saldırılarının hâlâ  devam ettiğini belirtmek isterim. Oysa bu ülke hepimizin. Doğusundan batısına, Kuzeyinden güneyine 80 milyonluk bir aileyiz.Günümüzde parlamentodaki partilerin topluma umut olmaktan uzak durması, yeni bir arayışı önemli ölçüde zorunlu kılmaktadır. Bu anlamda geçmişinde en ufak bir şaibe bulunmayan, kurucusu Bülent Ecevit'in şahsında en temiz kalabilmeyi başarmış Demokratik Sol Parti 2019 yılı Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler Seçimlerine hazırdır.” 
Editör: TE Bilişim