Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
                AK Parti Uşak İl Kongresine katılmak için Uşak gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Eylül Stadyumu önünde binlerce vatandaşa hitap etti.  AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın'ın tek listeyle gittiği kongrede açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'e operasyonun başladığını ve sırada Mümbiç'in olduğunu ifade etti.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uşak'ta şu açıklamaları yaptı:

KENTSEL DÖNÜŞÜM
                Uşak bu yolculukla bizi hiçbir zaman yalnız koymadı, ve biz de Uşak'ı yalnız koymadık, yaptıklarımız ve her şeyimizle.  Gelirken TOKİ'nin bu yeni düzenlemelerini helikopetle bir gezeyim ve o eski tabakhane deresi vardı. Oranın yeni halini bir göreyim dedim ve daha önce projeyi görmüştüm. Proje başka ve yapım bambaşka. Şimdi baktım ki aman yarabbim nasıl bir güzellik boş bir dükkan ve ev kalmamış hepsi ful. Nasıl beğendiniz mi güzel mi? Uşak'a bu yakışmaz mıydı? Şimdi yan tarafta kalan bölüm var ve TOKİ Başkanına dedim oraya da başla. Seçimlere yetişir mi yetişmez mi diye korku var. Biz seçim için politika için yatırım yapmayacağız. Seçime daha 1 yıl var, şimdi başlayalım orayı yıkalım ve temizleyelim. Yola devam, belediye başkanı böyle şeyler yok, iş yapacağız iş. Bizim kaybedecek vaktimiz yok. TOKİ Başkanımız çalışmalara aynı kararlılıkla devam edecek. O güzelliğin yanına o çirkinlik yakışmaz. Uşak'ta yapacağımız daha güzel işler var ve onları detaylıyla anlatacağım.

TAŞERONA KADRO
                Bazı şeyleri ya takip etmiyorsunuz ya da bilmiyorsunuz. Artık taşeron diye bir şey kalmamıştır ve bu iş bitmiştir. Bunu grup toplantıları ve meydanlarda açıkladım. Biz bütün bunlarla beraber hangi belediyede ne var diyelim BİT'ler var. Taşeron gidecek ve orada çalışanlar belediye iktisadi teşekküllerinin çalışanı oluyor. Kamudaki taşeronda KİT'lerde bizzat eleman oluyor. Cumhurbaşkanlığında taşeron vardı ve hepsini kadromuzun içine aldık ve hepsi 900 TL'ye yakın bir iyileştirme aldı. Sloganik oyunlara gelmeyin. Hele hele bu ana muhalefetin oyunuyla gelmeyin. Bu taşeron sayısı ne kadardı 1 milyon ve biz hepsini yapmışız ve yapıyoruz. Tayyip Erdoğan bu tip sloganlar karşısında pes eden bir lider değildir bunu da bilin. Bugüne kadar haktan ve halktan yana oldum ve yine öyle olacağım. Biz partimizi kurarken, 2 kelime seçtik. Bir adalet ve iki kalkınma. Bay Kemal adaleti yeni öğrendi. Nerede öğrendi, PKK'lıları sağına ve soluna alıp İstanbul'a yolculuğa çıktı. Sen de ne arar adalet. Şimdi İstanbul'a il başkanı seçmişler, twitleriyle falan DHKP-C'den tut, Gezi'ye kadar uzanıyor. Bizim kültürümüzle hiç alakası olmayan bir bayan. Bunlar şimdi her şeyimizle önümüze çıkıyor. Biz onları geçelim. Bizim Rabiamız var mı, bizim Rabiamızda ne var. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Peki tek millette ne var, Türk, Kürt, Arnavut, Boşnak ve tüm etkin gruplarla 80 milyon tek millet. Ve yaratılanı yaradandan ötürü sevmişiz.

FETÖ'NÜN UŞAK'TA TEMSİLCİLERİ VARDI VE BİZE ÇOK SIRNAŞTILAR
                Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bizim vatanımız 780 milyon kilometre kare ve şehit kanlarıyla yoğrulmuştur. Bu topraklardan kimse hiçbir şey koparamaz. Bu hesaplara girenler vardı ne oldu? Kato, Kandil ve Gabar'da ne oldu? Ve şu anda Afrin'de, bizim sınırlarımızı zorlamaya tevessül etmeyin dedik ve dinlemediler. Bize muhalefet edenlere de dedik. Bunlar PKK ve PYD'dir dedik. Bunları birlik ve beraberlik içinde halledelim dedik dinlemediler. Şimdi gereğini biz yapıyoruz ve kendi göbeğimizi kesiyoruz. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok, ama kimse de bizi rahatsız edemez, o kadar.
                Türkiye devletinden başka paralel devletmiş yok şuymuş buymuş dinlemiyoruz. FETÖ'nün burada da temsilcileri vardı. Bunlar bize çok sırnaştı ve bizi de kandırmaya kalktılar. Bunlarda adilik ve namussuzluk hepsi var. Kaçan kaçtı kaçmayanlar da kodeste. Çünkü bunlar milleti bölüp parçaladılar. Onlar kaçacak ve biz kovalayacağız.
               
 
Editör: TE Bilişim