Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
 Uşak Belediye Başkan Yardımcısı ve akademisyen Erol Korkmaz, 25'inci dönem Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti. İstifasını Uşak Üniversitesi Yönetimine sunan  Erol Korkmaz, aday adaylığı başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacağını açıkladı.

AK Parti'den aday adayı olacağını ifade eden Erol Korkmaz, "AK Parti, Türkiye'de ve Uşak'ta önemli bir hizmet seferberliği başlattı. Bugüne kadar bir çok yapılmayanın gerçekleştiğine tanık olduk. Ben de bu hizmet yolunda elimi daha fazla taşın altına koymak için aday adayı oldum" dedi.

Erol Korkmaz, önümüzdeki günlerde resmi adaylık başvurusunu yapacağını belirterek, "Cenabı Allah, bizim ve topluma hizmet yolunda sorumluluk alan bütün aday adayı arkadaşlarımızın hakkında hayırlısını versin. Bizler sonuç ne olursa olsun halka hizmet, Hakka hizmet anlayışından vazgeçemeyiz. Bu memleket için elimizden ne geliyorsa, hangi görevde olursak seve seve yaparız" dedi. 


Editör: TE Bilişim