AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, resmi ve sivil toplum kurumlarını ziyaretlere devam ediyor. Uşak’taki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen 25’inci dönem AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, halkın bire bir taleplerini en kolay öğrencileri makamın muhtarlık olduğunu söyledi. Uşak merkez, ilçe ve beldelerdeki mahalle muhtarlarıyla sık sık istişare edeceğini belirten Erol Korkmaz, “Halkın dertlerini yakından bilmesi nedeniyle, muhtarlarımız bizim için önemli rehberlerdir. Göreve gelmemiz durumunda muhtarlarımızla irtibatımız daha da yoğunlaşacak. Halktan bire bir talepleri almamızın yanında, zaman zaman muhtarlarımızdan genel anlamda istekleri öğreneceğiz” dedi.

Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı

EROL KORKMAZ, MUHTARLARLA İSTİŞARE ETTİ

AK Parti’den 25’inci dönem milletvekili aday adayı olan Erol Korkmaz, Uşak Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bozkurt Mahallesi Muhtarı Gökhan Toker, Aybey Mahallesi Muhtarı Ercan Kılınç, Köme Mahallesi Muhtarı Coşkun Hasan Yüksel, Özdemir Mahallesi Muhtarı Süleyman Ertaş ve Karaağaç Mahallesi Muhtarı Mustafa Korkmaz'ı ziyaret etti. Önümüzdeki günlerde kent merkezi, ilçe ve beldelerdeki diğer muhtarlarla da bir araya geleceğini kaydeden Erol Korkmaz,  “Muhtarlarımızla iletişimimiz asla kopmayacak. Çünkü onlar, vatandaşın hangi konularda sıkıntı yaşadığını ve beklentilerini çok iyi biliyorlar. Bu noktada muhtarlarımız bizim için çok önemli bir rehber olacak” diye konuştu. “Göreve geldiğimizde telefonlarımız sürekli açık olacak” diyen Erol Korkmaz, şöyle devam etti: “Vatandaş, sivil toplum ve kamu adına görev yapan kurumlarda yer alanlar seçilmişlerle sürekli irtibat halinde olmak istiyor. Öncelikle Cenabı Allah, sonrasında da partimiz ve halkımız bizi göre getirirse, irtibatımız kopmayacak. Bizimle iletişim kurmak isteyenlere telefonumuz da, kapımız da hep açık olacak”.

KORKMAZ, KAMU VE SİVİL TOPLUM KURUMLARINI ZİYARET EDİYOR

Öte yandan AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, kamu ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadettin Öztürk, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Genç Demokrat ve Muhafazakarlar Derneği Başkanı Tahir Emre Can, Kalem-Der Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yankın ve Ensar Vakfı Şube Başkanı Haydar Özcan’ı ziyaret etti. Korkmaz, ziyaretlerde kentle ilgili beklentiler hakkında önemli görüşler aldığını kaydetti. 

Editör: TE Bilişim