Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!
USAKPORT.COM// 1 Kasım seçimleri öncesinde, AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı olan Opr. Dr. Erol Uysal, sıralamaya girmemesine rağmen her akşam ev toplantıları yaparak, partisinin seçim çalışmalarına destek veriyor. Türkiye’nin 7 Haziran sonrasında zor günler geçirdiğini belirten Erol Uysal, “Çözümsüzlük içinde, son sözü milletin söylemesine karar verildi. Şu anda benim veya başkalarının önemi yok. Her şey ülkemiz için sloganıyla çıktığımız bu yolda, istikrarın devamı ve ülkemizin yarınları için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı olan ve ilk 3’te ismi yer almayan Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Erol Uysal, her akşam ev toplantıları yaparak, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatıyor. Son olarak Fatih Mahallesi’nde ev toplantısı yapan Erol Uysal’a daha önce İl Başkanlığı görevi üstlenen Mehmet Gün eşlik etti. Türkiye’nin son 13 yıldır, ekonomide, sağlıkta, eğitimde ve bir çok alanda önemli atılımlar yaptığını kaydeden Erol Uysal, gelinen noktanın siyasi istikrarla doğru orantılı olduğunu ifade etti.

7 Haziran sonrası, milletin bir koalisyonu öngördüğünü söyleyen Erol Uysal, “Muhalefetin hayırcı tutumu nedeniyle, uzlaşma sağlanamadı ve yasa gereği 1 Kasım’da seçimlere gidilmesine karar verildi. Şimdi önümüzde çok zorlu bir dönem var. Öyle ki ülkemizin kaderini oylayacağız ve bütçe görüşmelerinin yapılacağı Kasım ayı çok büyük önem taşıyor. 2016 ve daha sonraki yılların boşa geçmemesi için mutlaka istikrarın devam etmesi gerekiyor. Ülkemiz, 2001’leri ve daha öncesinde yaşanan uyuşmazlıkların neden olduğu buhranları yaşadı. Yaşı biraz ileri olanlar, o dönemlerin ne kadar  sancılı olduğunu hatırlarlar. Ekonomide istikrarın devamı ve ülkemizin hedeflerinin sekteye uğramaması şart” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim