Uşak AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Göz Merkezi Başhekimi Opr. Dr. Erol Uysal,  “Birileri, dış güçlerin ve iç mihrakların desteği ile ülkemiz üzerinde bazı oyunlar oynamak istiyor. Böyle bir ortamda safları daha fazla sıklaştırmak gerektiği düşüncesiyle, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptık” dedi

Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız

Uşak AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak isteyenler başvurularını yapmaya başladılar. Uşak Göz Merkezi Başhekimi Opr. Dr. Erol Uysal, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi, milletvekili aday adaylığı ile ilgili evrakları, AK Parti Uşak İl Başkan Vekili Servet Kuş’a teslim etti. Aday adaylıklarıyla ilgili başvuruların devam ettiğini söyleyen AK Parti İl Başkan Vekili Servet Kuş, “Partimiz, aday adaylığı nezdinde en çok teveccüh gösterilecek kurumdur. Bu noktada bu dönemde en az 15 ila 20 arasında aday adaylığı başvurusu kabul edeceğimizi düşünüyoruz” dedi.


AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı olan Opr. Dr. Erol Uysal, Türkiye’nin 13 yıldır yakaladığı ekonomik ve sosyal istikrar ortamının yeniden sağlanması gerektiğini belirterek, “AK Parti, millet iradesi tarafından en fazla teveccüh gören siyasi partidir. Bu noktada 7 Haziran seçimleri sonrasında, ortaya çıkan koalisyon ortamı ve milletin menfaatlerini bir kenara bırakan muhalefet partilerinin tutumu, ekonomiyi olumsuz yönde etkiledi. Ayrıca bölücü terör örgütü ve onun siyasi uzantıları da söylem ve eylemlerle çatışma ortamını körükleyerek, yüreğimizi yakalan şehit cenazelerine sebebiyet verdi.  Böyle bir kaotik ortamda, elini taşın altına yine AK Parti koydu ve hiçbir koşul ortaya koymaksızın koalisyon görüşmelerini yaptı. Muhalefet görüşmelerde pek de iyi niyetli yaklaşmayarak, partimize ve yakalanan istikrar ortamına zarar vermek istedi” dedi.


Aday adaylığının 7 Haziran sonrası yaşanan gelişmelerle yakından ilgili olduğunu dile getiren Erol Uysal, şöyle konuştu: “Birileri, dış güçlerin ve iç mihrakların desteği ile ülkemiz üzerinde bazı oyunlar oynamak istiyor. Böyle bir ortamda safları daha fazla sıklaştırmak gerektiği düşüncesiyle, AK Parti’den milletvekili aday adaylığımızla ilgili başvuruyu yaptık. Sonuç ne olursa olsun, ilimiz ve ülkemizin huzuru ve istikrarlı büyümesi için partimizde siyaset yapmaya ve davamızın bize yüklediği sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Öte yandan milletvekili aday adaylığı ile ilgili başvuru evraklarını AK Parti Uşak İl Başkan Vekili Servet Kuş’a teslim eden Erol Uysal, bir diğer aday adayı Hamza Kale ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: TE Bilişim