Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor

AK Parti Uşak’de milletvekilli aday adaylarına yönelik temayül yoklaması öncesinde, tanıtım toplantısı yapıldı. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Bizler teşkilat mensupları olarak, eşimizden ve işimizden izin aldık. Sağımıza solumuza takılmadan, 7 Haziran 2015 seçimlerinden 3-0 yaparak çıkacağız” dedi.

UŞAK AK PARTİ’DE 19 ADAY ADAYI TEMAYÜL YOKLAMASINA GİRİYOR

Uşak AK Parti’den 25’inci dönem milletvekili aday adayı olan 26 ismin 19’u teşkilat mensuplarından oy isteyecek. Çağrı Düğün Salonu’nda, 28 Şubat 2015 Cumartesi günü, saat 10.00-14.00 arasında gerçekleşecek olan oy kullanma işlemi, sorumlu milletvekilleri nezdinde olacak. İl yönetim kurulu, ilçe yönetim kurulları, il ve ilçelerdeki gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclisi üyeleri temayül yoklamasında oy kullanacak. Ayrıca belde ve köy başkanlarıyla birlikte 971 partili, 19 aday adayı için tercihini yapacak. Oy kullanma işleminde 3 aday adayı işaretlenecek, daha fazla ve eksik tercihler geçersiz kabul edilecek. MYK kararı gereği, daha önce görev alan ve mevcut milletvekilleri, 30 Mart 2014’ten önce görevde olan il başkanı, ilçe başkanı ve gençlik kolları başkanları temayülde yer almayacak. Temayül yoklaması öncesi, aday adayı tanıtım toplantısı yapıldı. Divan Başkanlığını Cemal Doğan’ın üstlendiğini tanıtım toplantısında, her aday adayına 5 dakika konuşma süresi verildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, aday adaylarının eşlerinden ve işinden izin almasını istedi.  “Siyasete başlayan arkadaşlarımın öncelikle eşinden ve işinden izin alması lazım. Biz AK Parti İl Teşkilatları ve bütün kademelerde görev alanlar olarak, eşimizden ve işimizden iznimizi aldık. Hayırlısıyla sağımıza solumuza bakmadan emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” diyen AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, 7 Haziran 2015 seçimlerine kadar kentin her karışında yapılan hizmetleri anlatacaklarını ifade etti. 30 Mart ve 10 Ağustos 2014 tarihlerinde yapılan iki önemli seçimden zaferle ayrıldıklarını hatırlatan Basri Yıldırım, “30 Mart ve 10 Ağustos’ta çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde sürdürdük. Hep birlikte çalışmanın ne demek olduğunu biliyoruz. AK Parti’de görev alan bütün teşkilat mensupları, zaman kavramı gözetmeden, belde, köy, dağ, bayır ve sokak demeden dolaşacağız. Partimizin hizmetlerini ve yapacaklarını halkımıza anlatacağız. Allah’ın izniyle 400 vekil hedefine, Uşak olarak tam destek vereceğiz ve 3-0 yapacağız” dedi.

UŞAK’A SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ 2015-2019 ARASINDA HAYATA GEÇİRECEĞİZ

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Uşak Belediyesi’ni kazandıklarını ve halkın karşısına önemli projelerle çıktıklarını dile getiren Basri Yıldırım, “Biz AK Parti Uşak İl Teşkilatları olarak kendine güvenen ve ne yaptığını bilen bir partiyiz. Gerek ilimiz ve gerekse ülkemiz için önemli olan projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Uşak’ta halka söz verdiğimiz tüm projeleri 2015-2019 arasında hayata geçirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni Türkiye’nin önünü açacak olan yeni Anayasa’nın kabulü için, gece gündüz çalışacağız. Ayrıca bugüne kadar olduğu gibi, 2002’den bu yana kadar milletin üzerinde vesayet kurmaya çalışan yapılarla mücadelemiz sürecek” diye konuştu.  Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, yaptığı konuşmada bütün milletvekili aday adaylarına eşit mesafede olduğunu belirterek, “Hepinize bu yolda başarılar diliyorum. Çok önemli bir sorumluluk aldınız. Uşak’ta hep birlikte çalışarak 3-0 yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı. Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı olan; Ali Işık, Alim Tunç, Atilla Arslan, Ayşe Yapıcı Yinanç, Erol Korkmaz, Fahrettin Tuğrul, Fatma Berber Aytan, Filiz Poyraz, Havana Tunca, Halil Emre Yeşilçicek, Hüseyin Keskin, Mehmet Aslan, Mesut Apaydın, Muhammed Kuzubaşı, Mehmet Tunca, Nafiz Ünal, Nurgül Hayran, Recep Özen, Yasin Kaya, Zafer Aydın ve Zübeyir Yıldırım 5’er dakikalık konuşmayla teşkilat mensuplarına hitap ettiler. 

Editör: TE Bilişim