Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda! Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasındaki KHK tartışması, gündemde yer alıyor. AK Parti'nin kurucuları arasındaki tartışmaya siyasetçiler ve bazı köşe yazarları değişik yorumlar getiriyor.
Uşak Belediyesi eski Başkanlarından AK Partili Mesut Apaydın da, bu konuyla ilgili sosyal iletişim ağından bir anısını paylaştı. 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e kırgın olduğunu ima eden Mesut Apaydın, belediye başkanlığı dönemindeki bir Ramazan ayında yaşadıklarını kaleme aldı. Mesut Apaydın, "2006 veya 2007 yılıydı. Dışişleri Bakan sayın Gül'ün iftara 15 dakika kala Uşak'tan İzmir'e araçla geçtiği haberini aldık. Dışişleri bakanımız sayın Gül'ü telefonla arayıp vali bey, ben, ticaret sanayi odası başkanı ve Uşak'ın neredeyse tüm işverenlerinin bulunduğu iftar sofrasına davet ettim. Kendileri İzmir' e yetişmesi gerektiğini söyledi ve teşekkür etti. Herkese selam söyledi. Meğerse İzmir'e değil yol üstünde Hitit Seramiğe girmiş. İftarı orada yapmış. Gece de oradan ayrıldığını duyunca meclis kulisinde kendisine bu durumu hatırlattım. Bunu telafi edelim Uşak'a gelelim dedi. Başbakanımız 5 defa geldi de sayın Gül'den beş yılda bir kere bile izin alamadık.  Benim tarafım reis den yana . Gülü isteyen koklasın. Her yerde gül var . Sarı gül kırmızı gül öküz gözü gülü. Ama bu ülkenin reise ihtiyacı hiç bu kadar olmamıştı. Reisimizin etrafında toplanalım. Ayrılmayalım. Uyanık olalım" dedi.


 
Editör: TE Bilişim