Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bir kez daha AK Parti’den Eşme Belediye Başkan adayı gösterilen Hacı Mustafa Çetin, güven tazeleyerek, bir dönem daha mührü elinde tutmaya hak kazandı. 2014’te, CHP’nin yoğun oy potansiyelinin olduğu Eşme’de, AK Parti’den seçilerek göreve gelen Hacı Mustafa Çetin, 31 Mart 2019’da bir dönem daha seçilerek, üst üste ikinci dönemi yaşadı. 
    4 bin 962 oy alan Hacı Mustafa Çetin, yüzde 52,82’yle göreve gelirken, Millet İttifakı adına CHP adına yarışan Yılmaz Tozan ise; 4 bin 369 oyla yüzde 46,50’de kaldı. Saadet Partisi ve BTP’nin pek varlık gösteremediği seçimin sonunda, görev bir dönem daha Hacı Mustafa Çetin’e verildi. Seçim sonuçlarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Hacı Mustafa Çetin, “seçim çalışmalarımız boyunca ekibimle ve Teşkilatımla özveriyle , heyecanla çalıştık.Eşme’mize yaptıklarımızı anlattık. Yapacağımız projelerimizi vatandaşımızla paylaştık. Halkımız bize güvendi ve inandı. Bu nedenle önümüzdeki dönemde hizmetler kaldığı yerden devam edecek ve 2023’e giden yolda Eşme’ye canla başla hizmet edeceğiz” dedi. 
 
Editör: TE Bilişim