Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!
Eşme'de silahlı kavgaya neden olan istifa tartışmasının ardından, MHP Eşme İlçe Başkanı Burçin Kayahan Yücesoy, genel merkez tarafından görevden alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Burçin Kayahan Yücesoy, "Gece kapımı zorla açıyorlar. Pompalı tüfekle bana saldırdılar. Polisin de ayağı topallıyordu çünkü. Silahlarla polisle de karşı karşıya geldiler. Biz mafyavari siyaset yapmıyoruz ve bundan sonra bu anlayışla işimiz olmaz. Bu durum demokrasiyle hiç bir ilgisi olmayan bir durumdur. Hem ülkemizin, hem de Allah'ın adaleti er geç tecelli eder" dedi. Alkol aldığına dair eleştiriye yanıt veren Burçin Kayahan Yücesoy, "Onların da alkol şişeleriyle birlikte fotoğraflarını sosyal medyamda yayınladım" diye konuştu. 



AYHAN KINDEN'DE SOSYAL MEDYADAN KONUYLA İLGİLİ BİR MESAJ VERDİ
MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden de; "Biz hikâyemizi karanlıklara yazdık! İsteyen mum ışığıyla da okur! Lakin okumasını bilmeyene güneş bile fayda etmez! Biz nefes aldıkça! Alem’de şer Oğuz’da er tükenmez... Davamız Allah'ın davasıdır Ramazan mübarek günde alkol alıp rezalet çıkarana ne makam nede mevki verilir...İşte rezaletin kanıtı 3.83 promil alkol raporu ve bu kişinin partimiz ile ilgisi kalmamıştır" ifadelerini kullandı. 



Dün gece, Eşme'de, MHP İl Başkanı Ayhan Kınden ve 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkan adayı olan Fatih Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu bir grup MHP'li yönetici, Eşme İlçe Başkanı Burçin Kayahan Yücesoy'un görevden alınmasını istemişler ve olayın ardından başlayan tartışma kavgaya dönüşerek, 
Editör: TE Bilişim