CHP Uşak İl ve İlçe Örgütlerine katılımlar devam ediyor. Bu kapsamda, kentte avukatlık yapan Suzi Dilara Erdoğan da CHP Uşak Merkez İlçe örgütüne dahil oldu. CHP Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, avukat Suzi Dilara Erdoğan’ın kaydını yaparken, parti binasındaki törene eski İl Başkanı Nadi Sancar da katıldı. Suzi Dilara Erdoğan’a CHP Uşak Kurucu İl Başkanı Esat Beylerce’nin referans olduğu ifade edildi. Parti rozetini Suzi Dilara Erdoğan’a Nadi Sancar taktı.

Burada kısa bir açıklama yapan CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, “Cumhuriyet Halk Partisi, Türk siyaset hayatının en önemli parçasıdır ve ülkemizin demokrasiyle tanışmasını sağlayan yegane kurumdur. Partimize teveccüh son dönemlerde giderek artmaktadır ve bu kapsamda genç avukat arkadaşlarımızdan Suzi Dilara Erdoğan’ı da aramızda görmekten memnuniyet duyuyoruz. Kendisini tebrik ediyorum ve siyaset hayatına attığı bu adımın, şahsına ve toplumumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

CHP’nin bir önceki dönem İl Başkanı olan Nadi Sancar da, “CHP’nin büyümesi ve genişlemesi çok memnuniyet verici ve gençlerin partimize katılımı daha da önemli. CHP, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmayı gaye edinen ve bu bağlamda çalışmalarını sürdüren bir siyasi partidir. Türkiye’nin kuruluşunda çok önemli vazifeler üstlenmiştir ve bugünkü ekonomik ve sosyal sancıların çözüm reçetesini bilen bir partidir. Türkiye’nin sigortası CHP, Uşak’ta ve Türkiye’de büyümeye devam edecek. Genç avukat Suzi Dilara Erdoğan’ı tebrik ederim” diye konuştu.

                Suzi Dilara Erdoğan da, üyelik kaydını yapan Uğur Dümen ve rozetini takan Nadi Sancar’a teşekkür ederek, “İlimiz ve ülkemizin sorunlarına çözüm için CHP’ye üye oldum. Bana bu noktada destek olan tüm büyüklerime ve dostlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özkan Yalım ve ekibi, önceki belediyeyi yargıya sevk etmek için 1 oy arıyor Özkan Yalım ve ekibi, önceki belediyeyi yargıya sevk etmek için 1 oy arıyor

Editör: TE Bilişim