Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
AK Parti Eşme İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Tan’ın katılımıyla yapıldı. AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, İl Bakanı Fahrettin Tuğrul, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve parti teşkilatı üyelerinin bulunduğu toplantı da son 5 yıl içinde yapılan çalışmalar anlatıldı.



Toplantıda bir konuşma yapan Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, 31 Mart 2019 seçimlerinde yeniden belediye başkan adayı olduğunu ve bugüne kadar yapılan çalışmalarla Eşme’nin daha yaşanabilir bir ilçe haline geldiğini söyledi. 



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ve halktan gelen olumlu geri dönüşlerin dikkate alınmasıyla yineden aday gösterildiğini kaydeden Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, kampanya süresince kapı kapı dolaşacaklarını ve 2014’ten bu yana ortaya konan hizmetleri halka anlatacaklarını söyledi. 



Eşme’nin son 5 yıl içinde ciddi yatırımlar aldığını belirten Hacı Mustafa Çetin, “İlçemiz için gecemizi gündüzümüze kattık ve halkımızdan kopmadan adil bir anlayışla belediyemizi yönettik. Halkımızın derdini kendi derdimiz bildik ve 24 değil 25 saat esasıyla çalıştık. Bu süre zarfında birbirinden güzel ve yararlı projeleri hayata geçirdik. Kampanya boyunca tamamlanan ve önümüzdeki dönemde hayata geçecek çalışmalarımızı anlatacağız. Eşme’de değişim ve dönüşüm 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından da devam edecek” dedi. 
 
Editör: TE Bilişim