Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
AK Parti Uşak Milletvekili adayı İsmail Güneş, partisinin 16 yıldır oluşturduğu hükümetlerin ulaşım konusunda önemli atılımlar yaptığını ve bu kapsamda Ankara-İzmir arasında faaliyet gösterecek olan hızlı trenin, Uşak halkına önemli kolaylıklar sağlayacağını söyledi. 
8 milyar 340 milyon TL’ye mal olacak olan ve 824 kilometre uzunluğundaki mesafenin hızlı tren projesiyle 624 kilometreye düşeceğini kaydeden İsmail Güneş, hattın tamamlanmasıyla 14 saat süren Ankara ve İzmir arası mesafenin 3,5 saate ineceğini belirtti. 
Projenin Uşak adına önemli katkılarının bulunacağını dile getiren İsmail Güneş, İzmir’e 1,5 ve Ankara’ya da 2 saatte gidileceğini ifade ederek,  “AK Parti Hükümetimiz ulaşım alanında büyük hamleler başlattı, yurdumuzu duble yollar ve demir ağlarla örmeye devam ediyor. İlimiz adına devam eden önemli çalışmalarımız var ve bunların başında çevre yolumuz geliyor. Çevre yolu bölgedeki tarihi eserlerle ilgili yaşanan durumdan dolayı bir süre aksadı, fakat en kısa sürede çalışma tamamlanacak. Bunun yanı sıra ilimize esas çağ atlatacak çalışma ise Ankara ve İzmir arasındaki hızlı tren hattıdır. Hızlı trenle ilgili ilimizde gerekli çalışmalar yapılıyor ve hattın yenilenmesiyle ilgili faaliyetler sürüyor. Proje tamamlandığında Uşak’ta ikamet eden vatandaşlarımız, günü birlik Ankara ve İzmir seyahatlerini çok kolay, konforlu ve kısa sürede yapacaklar. Hızlı trenle Uşak, eşsiz denizi ve sahiliyle İzmir’e ve Türkiye’nin beyni Ankara’ya komşu olacak.  Şimdiden ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 
Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili adayı İsmail Güneş, Banaz ilçesini ziyaret etti ve burada vatandaşla sohbet etti. 24 Haziran seçimleri kapsamında vatandaşa partisinin ortaya koyduğu projeleri anlatan Güneş’e; Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve AK Parti Banaz İlçe Teşkilatı üyeleri eşlik etti.
Editör: TE Bilişim