Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız

Uşak’ın Ulubey ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Uşak Milletvekili Adayı İsmail Güneş, hükümetin kentteki tüm ilçelere önemli yatırımlar yaptığını ve bu kapsamda dünyanın ikinci büyük kanyonlarına sahip olan ilçenin her geçen gün geliştiğini söyledi. 



AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Opr. Dr. İsmail Güneş, Ulubey’de esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran, İl Genel Meclisi Üyesi Tarık Coruk ve teşkilat mensuplarının eşlik ettiği İsmail Güneş, sanayi esnafını ziyaretinin ardından, Osman Dombaycı’nın verdiği toplu iftar yemeğine katıldı. 



    Ulubey’in AK Parti döneminde beklenen hizmetlerle tanıştığını söyleyen Milletvekili adayı İsmail Güneş, kent merkezi ve ilçe arasındaki yolun genişletildiğini ve bu sayede ulaşımın daha önceki yıllara nazaran daha rahat sağladığını ifade etti. 



    Ulubey’in doğal ve tarihi değerlerinin bulunduğunu kaydeden İsmail Güneş, son yıllarda yapılan yatırımların pozitif anlamda geri dönüşler sağladığını ve gelişimin devamı için yapılacak çalışmaların süreceğini anlattı. 



    Dünyanın ikinci büyük kanyonuna sahip olan Ulubey’e yapılan cam terasın Türkiye genelinde ziyaretçi çektiğini belirten İsmail Güneş, “Ulubey ilçemizin kendine has ve dünya çapında kabul gören değerleri bulunuyor. Kanyonları, Sülümenli antik kenti ve ülkemizin leblebilik nohut ihtiyacını karşılaması, Ulubey’in gördüğü değeri artırıyor. AK Parti hükümeti döneminde ilçemiz için önemli yatırımlar ortaya kondu ve bunların başında kanyonlar için ortaya konan eserler geliyor. Bizden önce kanyonlarımızda hiçbir sosyal donatı yoktu ve bugün cam terası, yeme içme mekanları ve sosyal anlamdaki donatıları, Türkiye’nin farklı bölgelerinden vatandaşların ilçemize gelmesini sağladı” dedi.
    


    AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinin ardından da Ulubey’deki yatırımları sürdüreceğini bildiren İsmail Güneş, şöyle söyledi: “24 Haziran ülkemiz için hayati bir önem taşıyor. Yeni bir sistemin başlamasıyla ülkemizdeki kalkınma hamlesi için bir milat daha yaşanacak. 2023 hedefleri için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilimizden güçlü bir destek gelecek. Yine partimiz bu dönemde de büyük bir destek alarak, gerek ilimizde ve Ulubey dahil olmak üzere tüm ilçelerimizdeki yatırımlar hız kesmeden sürecek”. İsmail Güneş, son olarak Omurca köyü sakinleriyle bir araya gelerek, yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemdeki projeler hakkında bilgi verdi. 

Editör: TE Bilişim