Muhammet Gür: Uşak halkı beni vekil seçti, yurtdışından gelen oylarla vekillikten olduk Muhammet Gür: Uşak halkı beni vekil seçti, yurtdışından gelen oylarla vekillikten olduk
Normal şartlarda 31 Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere 1 yıl kaldı ve Uşak'taki ilk belediye başkan aday adayı belli oldu. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sivaslı'dan belediye başkanı adayı yaptığı ve seçimi galip tamamlayan Nihat Sazlıgöl, önümüzdeki dönem tekrar aday adayı olacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Cumhuriyet Halk Partisi'nden tekrar aday adayı olacağını kısa bir açıklamayla ifade eden Sazlıgöl, "Sevgili hemşerilerim, bugün partili arkadaşlarımdan ve siz sevgili Sivaslı halkından aldığım destekten ve istekten sonra tekrar belediye başkanlığına adayım. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah bir daha başarılı olur ve sizlerin taktirini kazanırız. Allah utandırmasın" dedi. 



30 Mart 2014'te yaklaşık yüzde 41'le seçilmişti
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Nihat Sazlıgöl, MHP'den Ömür Akar, AK Parti'den Mahir Çatalgöl, SP'den Veli Uçar, BTP'den Nesrin Açıkgöz, DSP'den Yüksel Duygu ve BBP'den Ali Demirel başkanlık için yarışmıştı. CHP ve MHP arasında geçen seçimde, bin 818 oy alan CHP'li Nihat Sazlıgöl, yüzde 40,8'lik oranla başkan seçilmişti. MHP'li Ömür Akar yüzde 39,7'de kalmış ve AK Partili Mahir Çatalgöl de yüzde 18,6 oy almıştı. 
 
Editör: TE Bilişim