Muhammet Gür: Gençlerin en büyük sorunu işsizlik, termal turizmle iş alanları açacağız Muhammet Gür: Gençlerin en büyük sorunu işsizlik, termal turizmle iş alanları açacağız
CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu'nun Milletvekili Özkan Yalım'a yönelik "İYİ Parti ve CHP" anlaştı iddialarıyla ilgili bir açıklama da İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım yaptı. Partisinin Uşak'ta her hangi bir siyasi parti ile açık veya gizli her hangi bir anlaşma yapmadığını belirten İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, "Bunlar saçmalıktan başka bir şey değil. Şimdi herkes bir yere çekmeye çalışıyor ve bizler ülke adına düzgün siyaset yapmak için bu yola çıktık. Taban kayıyor ve birileri rahatsız oluyor. Sadece CHP değil ve diğer partilerin tabanları da bize doğru geliyor. Birde halkın arasına inerseniz bunu görürsünüz. Anket yaptırıyoruz ve halkın sorunlarıyla ilgili çözüm önerileri içeren konuları anlamaya çalışıyoruz" dedi. 

İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ ARASINDA BİR SÜRTÜŞME VAR
CHP'de yaşanan sorunun kendi iç yapısından kaynaklandığını anlatan Naci Yıldırım, "İl Başkanı ve milletvekili arasında bir sürtüşme var ve bizimle hiçbir alakası yok. Sürtüşme bazı yerlere yansıyor.  Şu anda halkın içindeyiz ve halk nezdinde birinci partiyiz. Biz halka hizmet ve hakka hizmetten yola çıktık. Bunun yanı sıra MHP'nin tabanından da destek alıyoruz. Kazanınca herkese eşit mesafede olacağız ve kimseye düşman değiliz. Artık birleştirici olmak lazım ve halkı kutuplara ayırmak doğru değil" ifadelerini kullandı. Partisinin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür ile de konuyu görüştüğünü belirten Naci Yıldırım, "Muhammet beyle her gün görüşüyoruz ve böyle bir durum yok. Asım da (Asım Kalelioğlu) bizim arkadaşımız ve herkesle samimiyiz ve siyasi görüşü ne olursa olsun samimiyiz. Herkesle diyalogumuz var ve halk bizi bilir" dedi.  

Söz konusu tartışma, CHP'nin Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu'nun " Son günlerde İYİ Parti Uşak teşkilatı ve partimiz milletvekili Özkan Yalım tarafından şahsım adına çıkarılmış benim belediye başkan adaylığından çekileceğim, tarafıma belediye başkan yardımcılığı ve UTAŞ’ın yönetim kurulu başkanlığı verileceği söylentileri, bilerek ve isteyerek Uşak kamuoyunda algı yaratmak amaçlı ,hiçbir siyasi nezakete uymaksızın ,belli bir amaç için yayılmaya çalışılmış çirkin bir dedikodudur" sözleriyle başlamıştı. 
 
Editör: TE Bilişim