Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım’ın il başkanlığı görevinden istifa ettiği ve önümüzdeki günlerde yeni bir ismin İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı görevine getirileceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, kısa bir süre önce istifa kararını partinin yetkili organlarına bildirdi. Naci Yıldırım’ın istifa kararını işlerinin yoğunluğu nedeniyle aldığı ve parti üyeliğinin devam ettiği belirtildi.  

Konuyla ilgili telefon üzerinden bir açıklama yapan Naci Yıldırım, yaklaşık 1 yıldır Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş ile anlaşamadıklarını belirterek, “1 yıldır ilçe başkanının yanlışlar yaptığını ifade ediyoruz. Sadece ben değil, partideki bir çok arkadaşım aynı düşüncede. Çünkü bunların amacı ülke meselesi değil. Biz buraya ülke adına geldik ve hiçbir beklentimiz olmadan geldik. Yasal olmayan ters konulara karşı çıkarım.  Bunları gerekli yerlere bildirdim, fakat bir sonuç alamadım. Bu nedenle istifamı sundum. Parti üyeliğim devam ediyor” dedi. 

SİYASETTE 2 BAŞLILIK OLMAZ
“Ben en son ekonomi toplantısı yapmak istedim ve Durmuş Bey buraya gelecekti. Durmuş bey eşinin durumundan dolayı gelemedi. Durmuş bey olmadan bu işi yapmak olmaz. Durmuş beyin buradaki programını normal standartlarda yapacaktık. Fakat bizim ilçe başkanı kafasına göre bu işi yaptı” diyen Naci Yıldırım, şöyle konuştu: “Siyasette 2 başlılık olmaz ve ben yıllarca siyasetle uğraştım. Sen bir yerin başısın ve alt taraf senin haberin olmadan basın toplantısı yapıyor. Ben sadece yönetimden istifa ettim ve şimdi izliyoruz. İl Başkanlığını Muhammet Gür’e teklif ettiler ve kabul etmedi”. 

Naci Yıldırım, “Ben siyaseti ülke adına yaparım. Kimi Atatürk’ün, kimi dinin, kimi milliyetçiliğin arkasında sığınıyor. Siyasetçinin işi ülkenin sorunlarını çözmek ve hukuk devleti anlayışında ülkeyi yönetmektir. Ekonomideki bozukluluk da hukuk devleti anlayışı olmadığından kaynaklanıyor. Uşak’ta bir çok adam var ve parası olduğu halde yatırım yapmıyor. Bir birimize sahip çıkmamız lazım ve doğru işler yapmamız gerek. Ben sağcı-solcu ayrımı yapmam. Bundan sonraki süreçte işlerime odaklanacağım ve ülkem için de elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim” diye konuştu. 

 
Editör: TE Bilişim