Ağır milliyetçi Özkan Yalım, Kanadalılara ait altın madeni için tek kelime etmedi Ağır milliyetçi Özkan Yalım, Kanadalılara ait altın madeni için tek kelime etmedi
                Uşak'ta teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti, parti yöneticilerini basın ve parti mensuplarına tanıttı. İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ali Kurt, Merkez İlçe Başkanı Ayşegül Sözver Obalı ve partililerin katıldığı tanışma toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Partinin kurucu yönetim ve diğer yetkili organlarında görev alanların isimlerinin tek tek okunduğu programda, İl Başkanı Ali Kurt bir konuşma yaptı.



                Partisinin kentteki teşkilatlanmasını tamamladığını belirten İl Başkanı Ali Kurt, 12 Ocak 2018 Cuma günü, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kente geleceğini ve parti binasının açılışını yapacağını söyledi.



                Konuşmasına Yunus Emre'nin "Yaratılanı severiz yaratandan ötürü" sözleriyle başlayan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ali Kurt, "Türk siyaset hayatına hizmet eden tüm liderleri ve devlet adamlarını saygı ile anıyoruz. Tüm iyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecekler ve ülkemiz iyi olacaktır. Gençlere iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve huzur, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıktık. Zor bir dönemde sorumluluk aldık. 80 milyonuz ve büyük bir ülkeyiz. Üretiyoruz ama hakça paylaşamıyoruz. Bizler adil olacağız ve adalet sağlayacağız. Mazlumun ve haklının yanında olacağız ve ortak yanlarımızı ortaya çıkaracağız. Aynı türkülerle oynayan, eğlenen ve aynı türkülerle ağlayan ve aynı acıları paylaşan bir millet değil miyiz? Türkiye ve Uşak iyi olacaktır. Bunu da siz dava arkadaşlarım ve Uşak halkıyla birlikte sağlayacağız" dedi. Öte yandan İYİ Parti Uşak il ve ilçe teşkilatları, hatıra fotoğrafı çektirdi ve etkinlik sona erdi.


 
Editör: TE Bilişim