Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız
Daha önce CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’a bir dizi eleştiri yönelten ve 31 Mart’ta CHP’nin Uşak Belediye Başkan adayı olan Asım Kalelioğlu, Alican Koran’ın yaptığı fotoğrafın altına çok ilginç bir yorum yazdı. Özkan Yalım’ın seçim zamanında, bazı meclis üyelerine Kürt kökenli olduğu için karşı olduğunu öne süren Asım Kalelioğlu, “Yalım listede Kürt diye uygun görmediğin arkadaşımızla poz veriyorsun ne iş Karakoçla birlikte anti propaganda yapacaksın sonra bunları yapacaksın insan utanır utanmayı bilirsen” ifadelerini kullandı. 



YALIM: DOĞULU VATANDAŞLARA TAZİYEYE GİTTİM, İL BAŞKANLIĞI PLANLADI
İl Başkanı Nadi Sancar’ın da yer aldığı fotoğrafa gelen eleştiriyle ilgili ne düşündüğünü whatsapp üzerinden sorduğumuz Özkan Yalım, “Gelen misafir milletvekillerimizle yangın sebebi ile ölen doğulu vatandaşlarımıza taziye evinde ziyaretimizi yaptık selamlar” ifadelerini kullandı. Yalım, ziyareti programlayanın İl Başkanlığı olduğunu da sözlerine ekledi.

YORUMU KALDIRDILAR...
Bir süre sonra yorum ilgili sayfadan kaldırıldı. Öte yandan kaldırılan yorumla ilgili whatsapp üzerinden bir açıklama yapan Asım Kalelioğlu, yorumunun arkasında olduğunu belirterek, "Bu yorumu yazdım ve arkasındayım. Kaldırmışlarsa gerekirse tekrar yazarım" ifadelerini kullandı.  Kalelioğlu ayrıca, kendi sosyal iletişim ağı facebook hesabı üzerinden de, "Benim yazdıklarım doğrudur yalım sen Kürt diye Karakoç la birlikte anti propaganda yaptın buğün mefahat var fotoğraf veriyorsun bu nasıl kişilik" mesajını paylaştı. 

 
Editör: TE Bilişim