Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
USAKPORT.COM//

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle, kentte görev yapan gazetecilerle akşam yemeğinde buluştu. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Merkez İlçe Başkanı Ali Kumaş, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve parti yöneticilerinin katıldığı yemekte gazetecilik mesleği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.



Burada bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, gazeteciliğin zor ve özveri isteyen bir meslek olduğunu belirterek, “Hepiniz bu işin tozunu yutarak ve emek vererek çalışıyorsunuz. Masa başında, sosyal medya üzerinden dedikodu ve karalama yapmadan mesleğini düzgün bir şekilde icra etmeniz, ilimiz ve ülkemiz açısından büyük önem taşımaktadır. Uşak adına verdiğiniz hizmetlerden dolayı hepinize şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. 24 Temmuz ayrıca Türk basınında sansürün kaldırılışının yıldönümüdür. Bugün yurtdışındaki bazı odaklar ülkemizde basın özgürlüğü olmadığına dair yaygara yapmaktadır. Basınımız özgür bir şekilde mesleğini icra etmektedir” dedi.



Basının 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında büyük bir işlev gördüğünü ve demokrasinin korunması adına elini taşın altına koyduğunu ifade eden Servet Kuş, şöyle söyledi: “Kısa bir süre önce, 15 Temmuz’un yıldönümüydü ve 1 yıl önce ülkemiz büyük bir felaketin eşiğinden döndü. FETÖ’nün  hain ve ülkemizi karanlıklar altına almak için hayata geçirdiği plan, başarısızlığa uğradı, çünkü basınımız sayesinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sesi milletimize ulaştı. Milletimizin o gece sokakları doldurması ve ülkemize sahip çıkmasında büyük payı olan basınımız, ülkemizin 2023 vizyonu için üzerine düşeni yapmaya devam edecektir”. Öte yandan AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve parti yöneticileri, gazetecilerle kent ve ülke gündemine ilişkin sohbet etti.
 
Editör: TE Bilişim