Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor
AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, kentteki köy, belde, mahalle ve kurumları ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri öncesinde, partisinin kent adına yaptığı hizmetlerle ilgili vatandaşa bilgi veriyor. Bu kapsamda son olarak Banaz’ın Hasanköy ve Yazıtepe köyleri, Sivaslı’ya bağlı Yayalar, Budaklar, Kökez, Salmanlar, Samatlar ve Karaboyalık köyleri ile Selçikler Beldesini ziyaret eden Mehmet Altay’a, bir dönem AK Parti Uşak İl Başkanlığı yapan ve milletvekilliğine aday adayı olan Basri Yıldırım eşlik etti. Ziyaretlerde köylerde yapılan çalışmaların yanı sıra AK Parti Hükümeti’nin kent için ortaya koyduğu eğitim, sağlık, güvenlik, yerel yönetimler ve diğer alanlardaki faaliyetleri anlatan Mehmet Altay, kente 200 yataklı yeni bir hastanenin inşa edildiğini ve konunun devlet büyükleri tarafından takip edildiğini söyledi. 



Uşak’ta sağlık alanında büyük yatırımlar yaptığını belirten Mehmet Altay, Başbakan Binali Yıldırım’ın kenti ziyareti sırasında dile getirdiği yeni hastane çalışmasıyla ilgili konuştu. Kente 200 yataklı yeni bir hastanenin inşa edileceğini ve toplam proje alanının 13 bin 884 metrekarelik arsaya yayıldığını belirtti. Ek binanın tamamlanmasıyla birlikte kentteki hasta yatak kapasitesinin 850’ye çıkacağını anlatan Mehmet Altay, binanın aynı zamanda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni kapsamına alacağını ifade ederek, “İlimize 400 yataklı modern bir hastaneyi kazandırdık ve özel sağlık kurumlarıyla eşdeğer seviyede hizmet vermeye devam ediyor. Hastanemiz, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesiyle entegre hale gelerek nitelik anlamında da önemli kazanımlar elde etti. Komşu ilçelerden de yoğun talep gören hastanemizi, büyütmeye karar verdik ve 200 yataklı ek binanın ihale süreci başladı. Binanın bitmesiyle ilimiz önemli bir sağlık tesisini daha kazanacak. Devletimizin sunduğu imkanlarla, lüks otel konforunda ilave 200 yataklı daha bir sağlık tesisimiz olacak” dedi. 



Kentteki hastanelerin toplam yatak kapasitesinin 850’ye çıkacağını kaydeden Mehmet Altay, “Hastanemize köylerimizden ve ilçelerimizden yoğun bir talep meydana geldiğini görmekteyiz ve kapasite artırımına giderek halkımıza daha kaliteli hizmeti amaçlamaktayız. Yapacağımız son yatırım sayesinde yatalı hasta noktasında hiçbir sorun olmayacak. Konuyu devlet büyüklerimiz de bizzat yakından takip ediyorlar. Sayın Başbakanımız, Uşak ziyareti sırasında hastane binasıyla ilgili halkımıza gerekli açıklamaları yaparak, verdiği önemi ortaya koydu. Uşak halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu. 
24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Mehmet Altay, şöyle konuştu: “Bugüne kadar vatandaşımıza verdiğimiz her sözü tuttuk. Bazen verdiğimiz taahhütleri yerine getirmemiz belli bir zaman aldı, fakat eninden sonunda yerine getirildi. Verilen sözleri tutmamızda bize en büyük gücü, önce Cenab-ı Allah ve sonrasında da milletimiz verdi. 16 yıllık AK Parti iktidarında, istikrarlı bir şekilde büyümenin nasıl sağlandığını vatandaşımız gördüler. Şimdi önümüzde 24 Haziran seçimleri var ve bu tarih, ülkemiz ve ilimiz için önemli bir milattır. 24 Haziran’da halkımızın teveccühü sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve AK Partimizden yana olacaktır. Milletimizin vereceği kararla, ülkemiz 2023 hedeflerine sağlam adımlarla ulaşacaktır”.
Editör: TE Bilişim