Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda! Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda!

USAKPORT.COM/// AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, 28 Şubat Postmodern darbenin yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Mehmet Altay, "Bugün 28 Şubat'ın yıldönümü. Halkın iradesiyle iktidara gelmiş meşru bir Hükümeti alaşağı etmek ve belirli amaçlar doğrultusunda ülke genelinde demokrasiyi askıya alarak cunta yönetimi tesis etmeye çalışmak amacıyla gerçekleştirilen post modern bir darbenin yıl dönümü. Bu süreçte, toplumun çeşitli kesimlerinden binlerce mağdur meydana gelmiş, zulüm almış başını gitmiş ve millete 381 milyar dolarlık bedel ödetilmiştir. Sermayeyi hizaya getirmek için esnafa ve iş adamlarına uygulanan baskı ve yıldırmalar, inancı ve başörtüsü dolayısıyla bazı kamu çalışanlarına yapılan zulümler milletimizin hafızasında hâlâ tazeliğini korumaktadır.  Son 15 yılda AK Parti Hükümetlerinin aldığı kararlar ve kanuni değişikliklerle 28 Şubat döneminde yaşanan zulümlerle; gerek kamuda gerekse kamu dışında birçok hakkı elinden alınan, yaşamsal alanı kısıtlanan insanlara hakları geri iade edilmiş ve özgürlüklerin önü açılmıştır. Halka rağmen halkçılık yapmaya kalkışanlar bu mücadelede yenilmekten kurtulamamışlardır. Her türlü vesayetle mücadele eden iktidarımız, dün olduğu gibi bugün de vesayetlere karşı dik durmakta ve gereğini yapmaktır" dedi. 

HÜRRİYET'İN O MANŞETİNE TEPKİ: DEVLETİ BİR BİRİNE DÜŞÜRMENİN KİMSENİN YETKİSİ YOKTUR

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, açıklamasında, Hürriyet Gazetesi'nin "Karargâh rahatsız" başlığıyla yayınladığı habere de tepki gösterdi. Atılan manşetin darbe uzantılarının devamı niteliğinde olduğunu belirten Mehmet Altay,  "15 Temmuz kanlı darbe girişimi halen tazeliğini korurken, basın yoluyla bugünlerde atılan manşetlerle uzantılarını devam ettiren bu zihniyet, 15 Temmuzdaki halkımızdan yedikleri tokatı ve karşı darbeyi unutmuş, yeniden darbe sevdasına girmişlerdir. Fedakar ve cesur milletimiz 15 Temmuzda nasıl şehit olmayı göze alarak darbeyi akamete uğratmışsa, bu darbe uzantılarına da asla göz açtırmayacaktır. Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimiz, Türkiye'de tekrar bu tür girişimlerin yaşanmaması için elinden geleni yapmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi "Devleti birbirine düşürmeye kimsenin hak ve yetkisi yoktur. Bunlar darbeseverlerin eski alışkanlıkları. Artık geride kaldı. Herkes yerini ve konumunu bilecek. Bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir".  Hürriyet Gazetesi'nin söz konusu haberine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tepki göstermişti. Ayrıca Cumhuriyet Savcılığı söz konusu haberle ilgili soruşturma başlattı. Ayrıca gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin görevden alınarak, yerine uzun süredir Milliyet'in Ankara Temsilcisi olan Fikret Bila getirildi. 

Editör: TE Bilişim