Göreve geldiğinde kentteki yatırımların önünü açmak için çalışacağını kaydeden AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Mehmet Aslan, “İstişare kültürü, kentlerin büyümesinde büyük önem taşıyor. Bütün kurumlar nezdinde ortak aklın hakim olmasını sağlayacağız” dedi

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Aslan, göreve geldiğinde kent için yapılacak bütün çalışmaları destekleyeceğini ve yatırımların önünü açacağını söyledi. Milletvekilliği aday adaylığı çalışmaları kapsamında kentteki kamu ve sivil toplum kurumlarının yanı sıra; vatandaşla bire bir diyalog kurduğunu kaydeden Mehmet Aslan, son olarak Nuri Şeker Caddesi esnafıyla buluştu. İşyeri ziyaretleriyle talepleri dinleyen Mehmet Aslan, AK Parti Hükümeti’nin 13 yıllık görev süresi içinde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

YATIRIMLARIN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Uşak’ın AK Parti döneminde önemli yatırımların yapıldığı bir kent olduğunu kaydeden Mehmet Aslan, üniversite, hastane, yol çalışmaları, çevreye yönelik projeler, tarımsal destekler, toplu konut ve kentsel dönüşüm çalışmaları, kültür merkezi ve müze yatırımları, esnaf ve sanayiciye yönelik teşviklerin son 3 dönemin önemli çalışmaları arasında yer aldığını hatırlattı. “AK Parti döneminde çok önemli projeler uygulandı ve hala yatırımlar devam ediyor” diyen Mehmet Aslan, şöyle söyledi: “2001’de kurulan AK Parti, halktan teveccüh gördü, tüm iç ve dış mihrakların girişimlerine rağmen dimdik ayakta kalarak halka hizmet etmeye devam etti. Biz de bu hizmet yolunda sorumluluk aldık ve aday adayı olduk. Partimiz ve halkımız teveccüh gösterir ve göreve gelirsek, kentte istişare kültürünün oluşması için çalışacağız. İlimiz çok önemli bir potansiyele sahip olmasına rağmen, ortak akılla bir araya gelemediği için bir çok fırsatı kaçırıyor. İstişare kültürü, kentlerin büyümesinde büyük önem taşıyor. Bütün kurumlar nezdinde ortak aklın hakim olmasını sağlayacağız” dedi.

HALKIN NE İSTEDİĞİNİ BİLMEK ÇOK ÖNEMLİ

Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı

AK Parti Hükümeti’nin vatandaş odaklı hareket ettiğini kaydeden Mehmet Aslan, “Partimizin başarısı, hizmet ettiği kitleyi iyi tanımasından kaynaklanıyor. Halkla sürekli bir araya gelen ve dertlerini dinleyen parti teşkilatları ve belediyelerimiz, çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Zaman zaman yatırımlarda ve hizmetlerde istenmeyen duraksamalar yaşanabiliyor. Bu noktada milletvekilliği çok önemli bir görev. Biz de halkın sorunlarına çare bulmak ve büyük Türkiye ideali olan partimize destek vermek istiyoruz. Bize verilen görev ve sorumluluk ne olursa olsun, harfiyen yerine getireceğimizden, hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Mehmet Aslan, kurum ve vatandaş ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim