Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün açıkladığı 100 günlük eylem planı hakkında değerlendirme yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, yeni kurulan hükümetin bir çok alanda yeni atılımlar yapacağını söyledi.
    24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partisinin bir kez daha güven tazelediğini kaydeden Mehmet Çakın, "2002'de kurulan ve son 16 yılda ülkemiz adına büyük çalışmaları hayata geçiren, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki hükümetimiz, yeni sistemin hayata geçmesiyle çalışmalara hız kesmeden devam etmektedir. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımız 100 günlük eylem planını  açıkladı ve ülkemiz üzerinde kimsenin oyun çeviremeyeceğini duyurdu. Türkiye eskiye nazaran daha da güçlenecek, hedeflerini ve taahhütleri yerine getirecektir. Bizler de Türkiye'nin ortaya koyacağı hedefler için elinden geleni yapan birer AK Parti neferleri olacağız" dedi. 
    Son dönemlerde ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırımları hakkında değerlendirme yapan Mehmet Çakın, "Ne zaman ülkemiz başarı çitasını yukarıya çıkarsa, küresel güçlerin hep hedefi haline gelir. Bu durum Adnan Menderes ve Turgut Özal dönemlerinde de değişmedi. Bugün de Türkiye'nin başında vizyonu olan ve ülkemizi başarıdan başarıya taşıyan bir lider vardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hükümetimizi vatandaşın gözünden düşürmek için ortaya konan bu oyunların hiçbirisi tutmayacaktır. Çünkü artık askeri darbeler veya borsa oyunlarıyla dizayn edilen Türkiye dönemi artık eksilerde kalmıştır" diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim