Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı
Geçtiğimiz hafta, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uşak İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Mehmet Çakın, teşkilat mensuplarıyla ilk kez buluştu. AK Parti Uşak il binasında yapılan tanıtım toplantısına; Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak eski Milletvekilli Mustafa Çetin, bir önceki dönem AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş ve teşkilat mensupları katıldı.

SERVET KUŞ: KARALAMA KAMPANYALARINA KARŞI BİRLİĞİMİZİ BOZMADAN ÇALIŞACAĞIZ
Tanışma toplantısında, Milletvekilleri Alim Tunç ve Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve bir önceki dönemi İl Başkanı Servet Kuş birer selamlama konuşması yaptı. Kısa bir süre önce AK Parti Genel Merkezinin yeni il başkanını ataması için istifa dilekçesini sunduğunu ifade eden Servet Kuş, 2 yıl boyunca iyi bir çalışma dönemi yakalamaya çalıştıklarını belirterek, “İyi ve güzel olan ne varsa destek verdik ve ilimize hizmet için elimizden geleni yaptık. Çalışma dönemim boyunca sosyal medya üzerinden bazı iftiracılar ve karalama kampanyası yapanlar tarafından sık sık hedef alındım. Yeni İl Başkanımız Mehmet Çakın’a yönelik karalama kampanyaları oluşturmak isteyenler oldu. Bunlara karşı birliğimizi bozmayacağız, yeni başkanımız her daim yanında olacağız ve dimdik ayakta kalarak en güzel yanıtı vereceğiz” dedi.


                KONGRELERE KADAR MEVCUT YÖNETİMLERLE YOLA DEVAM EDİLECEK
AK Parti’de siyasete İstanbul İl Gençlik Kolları kurucu üyesi olarak başladığını belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, 2009 yılında İstanbul İl Genel Meclisi üyeliği görevini yaptığını ve aynı dönemde Uşak’ta ticari faaliyetlerde bulunduğunu söyledi. “2004 yılında sanayi yatırımı vesilesiyle Uşak’a döndüm ve o günden bu yana MÜSİAD, Ensar ve benzeri sivil toplum kurumlarında yönetim kurulu üyesi olarak çalıştım” diyen Mehmet Çakın, “İş ve siyaset hayatında edindiğim tecrübeleri kullanarak Uşak’a en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğim” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin partisinin kurulduğu günden bu yana 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir konuma geldiğini dile getiren Mehmet Çakın, şöyle konuştu: “AK Parti Genel Merkezinin belirleyeceği takvim çerçevesinde ilçe ve il kongrelerimizi gerçekleştireceğiz ve bu dönemde mevcut yönetim kurullarımızla yolumuza devam edeceğiz. Bugünden itibaren 2019 yılında yapılacak seçimler için tüm gücümüzle çalışacak, kongrelerde yenilenecek kadrolarımızla da gücümüze güç katacağız.Bizim davamız devleti yüceltmek ve milletimizin refahını artırmaktır.”




                FİTNELERİ ÜRETENLERİN SESİNE KULAK VERMEDEN ÇALIŞALIM
Hedeflerin gerçekleşmesi için birlik ve beraberliğe, istişareye ve samimiyete ihtiyaç duyulduğunu belirten Mehmet Çakın, “Milletimizin gönlünde yer bulamayanlar, birliğimizi ve dirliğimizi bozmak için fırsat kollamaktadırlar. Bu fitneleri üretenlerin sesine kulak vermeden çalışmaya devam etmeliyiz. Gün ayrışma değil, kaynaşma ve kenetlenme günüdür. Gün adalet için, kalkınma için AK Parti’de kenetlenme günüdür. Belediyemizle il ve ilçe başkanlarımızla teşkilat birimlerimizin arasındaki uyum ve koordinasyon ne kadar başarılı olursa, partimiz de o denli güçlü olacaktır” şeklinde konuştu. Öte yandan Mehmet Çakın, tanıtım toplantısının ardından, mevcut AK Parti yönetim kurullarıyla basına kapalı olarak da bir toplantı yaptı.
 
 
Editör: TE Bilişim