Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, kentte istihdam bazında yeni çalışmalara imza atacaklarını ve diğer kurumların ortaya koyacağı projelere destek vereceklerini söyledi. 
    AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, İŞ-KUR Uşak İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, buradaki faaliyetler hakkında bilgi aldı. Görevliler ve kurumdan hizmet alanlarla konuşan ve talepleri dinleyen Mehmet Çakın, göreve geldiğinde, genç nüfusun meslek sahibi olması ve istihdamıyla ilgili çalışmalara ağırlık vereceklerini kaydetti. 




    Uşak’ın önemli bir sanayi ve tarım kenti olduğunu belirten Mehmet Çakın, yatırımın ve üretimin teşvik edilmesi için AK Parti Hükümeti’nin sağladığı desteklerin artarak devamı adına, kentteki kurum ve kuruluşların temsilcileriyle yoğun lobi çalışmalarında bulunacaklarını dile getirdi. 


    Kentin her anlamda kalkınmasını baz alacaklarını ifade eden Mehmet Çakın, “Uşak’ta 3 OSB bulunuyor ve 4’üncüsün de Banaz’a inşası için gerekli çalışmalar devam ediyor. Göreve geldiğimizde, ilk olarak çalışanlarımızın daha rahat koşullarda işlerini icra etmeleri için, altyapı, ulaşım ve diğer konularda üzerimize düşeni yapacağız. Bunların yanı sıra girişimcilerimizi kanunların bize verdiği yetki ölçüsünde destekleyeceğiz ve üretimin artmasını sağlayacağız. Üretimin arttığı bölgelerde, istihdam da kendiliğinden doğal olarak artacak ve uzun vadede gençlerimize iş imkanları doğacak. İlimizin tarım ve sanayinin yanı sıra, turizm ve diğer hizmet sektörleri bazında da cazibe merkezi olması noktasında da sorumluluk alarak hareket edeceğiz” dedi. 



    Kaynakları israf etmeden ve akılcı yöntemlerle kullanacaklarını anlatan Mehmet Çakın, “Aldığımız tahsil ve iş tecrübelerimiz, yatırımların nasıl yapılacağı ve istihdamın ne şekilde sağlanacağı noktasında, bize ışık tutacak. Belediyemizin kaynaklarını, kendi cebimizden çıkan para gibi göreceğiz ve akılcı bir finansman yönetimi izleyeceğiz. Kaynaklarımızı israf etmeden ve hedefe giden yolda iktisatlı bir anlayışla hareket edeceğiz. Ortaya koyacağımız çalışmaların meyvesini uzun vadede ve kalıcı iş ve istihdam imkanları olarak alacağız” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim