Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu
AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, kazananın Uşak halkı ve Türk milleti olduğunu söyledi. AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 2023 yolculuğunda, kaptanlığa devam edeceğini dile getiren Mehmet Çakın, “Seçim sonuçları tüm Türkiye’ye ve ilimize hayırlı ve uğurlu olsun. Çok şükür, bir seçim dönemini daha alnımızın akıyla geçirdik ve kazanan milletin adamı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı oldu. Önümüzdeki ülkemizi, daha aydınlık ve müreffeh günlere taşıyacak bir dönem var. Partimizin ve liderimizin milletimiz için ortaya koyduğu, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine giden yolda, vitesi bir üst seviyeye çıkardık. Kimseyi ötekileştirmeden, toplumun her kesimini kucaklayarak ve insana değer vererek çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Sonuçların ilimiz ve ülkemiz için bir kez daha hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
24 Haziran seçimlerinin kampanya döneminde yoğun bir çalışma ortaya koyan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Mehmet Çakın, şöyle söyledi: “Hepsi gecesini gündüzüne kattı, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur arasında sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmadan çalıştılar. Kendi ailelerine ayıracakları zamanı, partimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıktan çıkması için harcadılar. Onların emekleri boşa gitmedi ve çok şükür sonuç beklediğimiz gibi oldu. Hepsine teşekkürü bir borç biliyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum”.
 
 
Editör: TE Bilişim