Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

Uşak Belediyesi’ni iyi bir ekiple yöneteceğini dile getiren AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, belediye personelinde işten çıkarmalar olacağına dair dedikodular için, “Kimsenin ekmeği oynamak gibi bir düşüncemiz yok ve bugüne kadar hiç olmadı. Belediye çalışanlarımız rahat olsunlar ve hiçbir şekilde ortaya atılan olumsuz dedikodulara ve algı operasyonlarına kulak asmasınlar” dedi. 
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, belediyedeki faaliyetlerin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi ve bununla eşgüdümlü olarak kentte yaşam kalitesinin artması için iyi bir ekip oluşturduklarını söyledi. 
Halkın sadece başkanı seçmeyeceğini ve aynı zamanda meclis üyelerini de belirleyeceklerini dile getiren Mehmet Çakın, bu konuda iyi bir liste oluşturmak için, farklı meslek ve toplumsal grupları temsil edecek bir çerçeve çizdiklerini kaydetti. 
Ekibinde, şehir planı, sosyal faaliyetler, mali yapı, hukuk, spor ve ticarette işinin ehli isimlerin bulunduğunu anlatan Mehmet Çakın, “Belediye demek, iyi bir ekip demektir. Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve müdürler bu işin beynidir. Çalışanlar ana omurgayı oluştururlar ve hizmet noktasında en çok önemli bir sorumluluğu üstlenirler. Başkan ise belediyenin kalbidir ve bu bakımdan alınacak kararlarda önce vicdan ve sonra da adalet duygusu ile hareket ederek, hizmetlerin hakkaniyetle bir şekilde halka sunulmasını sağlar. Bu düşünceyle belediye meclisimizde halkımıza hizmet noktasında görevini iyi yapacağına inandığımız ve liyakatli arkadaşlarımıza yer verdik. Göreve geldiğimizde, iyi bir ekiple, güzel işler ortaya koyacağız” dedi. 
BELEDİYE PERSONELİNİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIZ
Belediye personeli hakkında kendisine sık sık sorular geldiğini dile getiren Mehmet Çakın, “Kimsenin ekmeği oynamak gibi bir düşüncemiz yok ve bugüne kadar hiç olmadı. Çok şükür bugüne kadar, Cenab-ı Allah’ın izni ve yaptığımız işlerle, vatandaşlarımıza çeşitli iş kapıları açılmasına aracı olduk. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, sözünü kendisine ilke edinen biriyim ve göreve geldiğimde bırakın işçi çıkarmayı, yeni atılımlar ve projelerle, ilave istihdam imkanları oluşturacağız. Belediye çalışanlarımız rahat olsunlar ve hiçbir şekilde ortaya atılan olumsuz dedikodulara ve algı operasyonlarına kulak asmasınlar” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim