Yeni Refahlı Ali İhsan Tilkici: Kimseye tepeden bakmayan ve Ulubeyli vatandaş için çalışan bir başkan olacağım Yeni Refahlı Ali İhsan Tilkici: Kimseye tepeden bakmayan ve Ulubeyli vatandaş için çalışan bir başkan olacağım
AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, mübarek Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında Kurban Bayramı'nın İslam alemi açısından taşıdığı öneme değinen Mehmet Çakın, 4 gün sürecek bayram süresince maddi anlamda dezavantajlı olan kişi ve ailelere ulaşılmasını ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıkmasını temenni etti.
Ramazan ve Kurban bayramlarında sevinçlerin ve birliktelik duygusunun yoğun bir şekilde hissedildiğini dile getiren Mehmet Çakın, milli birlik ve kardeşlik için bayramlaşmanın önemine değinerek, “Bayramlaşma, birbirimizi görme, büyüklerimizin halini ve hatırını sorma, küsleri barıştırma ve toplumsal dayanışma için çok ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Bu bakımdan bayram boyunca büyüklerimizin ellerini öpmekten, küçüklerimize sevgi ve şefkatimizi göstermekten geri durmayalım. En önemlisi, küslüklerin sona ermesi için mutlaka ama mutlaka ziyaretlerimizi sürdürelim. Maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızın yoksulları mutlaka hatırlamasını ve Allah rızası için kestikleri kurban paylarını en kısa sürede ulaştırmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah’ın biz kullarına bahşettiği önemli zaman dilimlerinden biri olan Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve esenlikler diliyorum” dedi.
            ABD’nin son ekonomik yaptırımlarına da değinen Mehmet Çakın, “Şu an yaşadığımız coğrafya üzerinde kirli emelleri olan emperyalist devletlerin oyunlarıyla karşı karşıyayız. Bu topraklar üzerinde çok oyun kurmak isteyen oldu, fakat hiçbiri umduğunu alamadan döndü. Bunun son örneği de muhtemelen Amerika olacaktır. Yaşanan kısa süreli problemler elbet sona erecek ve Türkiye, 2023 hedeflerine mutlaka ama mutlaka ulaşacaktır” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim