Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Çakın, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptı. 
Kendisinin de Uşak Deri Karma OSB’de bir tesisinin bulunduğunu ve bölgenin yaşadığı sorunları çok iyi bildiğini kaydeden Mehmet Çakın, “Uşak Deri Karma OSB’de 2004’ten beri aktif olarak faaliyet gösteren bir firmamız var ve buradaki işletmelerimizin büyük bölümünü yakından tanıyoruz. Bölgemizdeki istihdamın ve üretimin artması için neler yapılması gerektiğini biliyoruz ve bu konuda mevcut yönetimin yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Amacımız ilimizin sanayisinin ve diğer sektörlerinin gelişmesini sağlamak ve bu sayede istihdamı artırmak. Uşak üreten ve elde ettiği değeri ihraç eden bir şehir. Her iki organize sanayimizde de çarkların sorunsuz bir şekilde dönmesi ve işletmelerimizin ekonomiye can vermesi için, göreve geldiğimizde belediyecilik noktasında üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi. Mehmet Çakın, bölgenin ulaşım ve diğer konulardaki eksiklerini gidermek için istişare kültürüyle bir dizi çalışmayı hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
Öte yandan Mehmet Çakın, Uşak Deri Karma OSB’deki istişare toplantısının yanı sıra, bölgedeki üretim yapan sanayicileri ziyaret etti. Deri, tekstil, yün ve geri dönüşüm sektörlerinde faaliyet gösteren firma yöneticileri ve çalışanlarıyla buluşan Mehmet Çakın, talep ve beklentileri dinledi.
Editör: TE Bilişim