Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
TBMM Başkanvekili AK Partili Prof. Dr. Mustafa Şentop, 2018-2019 Akademik Yılı açılışı ve bir dizi ziyaret için Uşak’a geldi ve AK Parti Uşak İl Teşkilatıyla buluştu.
Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Şentop, burada gündemdeki gelişmelerle ilgili çeşitli istişarelerde bulundu. 
AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın önümüzdeki dönem yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduğunu belirten İl Başkanı Mehmet Çakın, partinin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ve sandıktan yine birinci parti olarak çıkacaklarını söyledi. 
24 Haziran seçimlerinde Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldıklarını kaydeden Mehmet Çakın, merkez dahil toplam 6 ilçede AK Parti’nin belediye başkanı çıkaracağını belirterek, “Uşak’ta teşkilatlanması ve her seçim hazır olmasıyla bilinen tek partiyiz. Milletimizin bize gösterdiği teveccüh çok iyi ve ferasetli teşkilat mensuplarımızla birlikte yerel seçimlerden galip çıkacağız. İlimizdeki 6 ilçeyi kazanarak, partimizin bayrağını tüm noktalarda dalgalandıracağız” dedi. 
Teşkilat mensuplarıyla kısa bir istişarede bulunan Mustafa Şentop, Uşak’ta ve Türkiye’de son 16 yılda büyük hizmetlerin ortaya konduğunu ifade etti. Şentop, “Köy, belde, ilçe, il ve genel merkez teşkilatlarımız, ülkemizin kalkınma hamlesi için yoğun mesai harcamaktadırlar. Bu konuda Uşak İl Teşkilatımız da üzerine düşeni yapmaktadır ve bu konuda emek veren tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim