Uşak’ta memurların topluca CHP’ye yakınlaştığı para için karar Uşak’ta memurların topluca CHP’ye yakınlaştığı para için karar
Uşak Radyo Keyf’te yayınlanan Gündem Programına konuk olan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, burada projeleri hakkında açıklama yaptı. Ramazan Atasorkun’un “Uşaklı olmayan ve Uşak’ı bilmeyen biri olduğunuza dair söylemler var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?”un sorusuna yanıt veren Mehmet Çakın, Uşak Sivaslı’nın Karaboyalık köyünden olduğunu belirtti. Çakın, “Elbette hakkımızda söylenebilecek başka bir şey bulamayan bazı kişilerin sadece bu konuyu dillendirmesi, hatta ve hatta bir nüfus cüzdanı göstererek kanıtlayacağım bir konunun dışında bizi eleştirememesi de ayrıca dikkat çeken bir konudur” dedi. 
    Radyo Keyf’ten Ramazan Atasorkun tarafından hazırlanan ve Özlem FM’de de yayınlanan gündem programına konuk olan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, kendisi ve projeleri hakkında bazı açıklamalar yaptı. Kendisini tanıtan Mehmet Çakın, “Sivaslı’nın Karaboyalık köyündenim ve ABD’deki eğitimimin ardından ülkeme döndüm ve memleketim Uşak’a yatırım yaptım. Defalarca vergi rekortmeni olduk ve yüzlerce vatandaşımıza iş imkanı sağladık. Sivil toplumda görev alarak, ilimize ve ülkemize hizmet ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle AK Parti Uşak İl Başkanı oldum ve sonrasında da 31 Mart 2019 seçimleri için belediye başkan adaylığına layık görüldük. Seçilmemiz durumunda ilimizin her noktasına belediye başkanı olarak hizmet götürmeyi arzu ediyoruz” dedi. 
“Uşaklı olmayan ve Uşak’ı bilmeyen biri olduğunuza dair söylemler var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Mehmet Çakın, şöyle söyledi: “Her ne kadar doğduğumuz yer Uşak Sivaslı olsa da, bu kent için üreten, burada gününü geçiren, şehrimizi sevip sayan herkesi Uşaklı kabul ediyorum.  İster Karslı, ister Kütahyalı isterse başka bir ilden olsun bu fark etmez. Bizler şehrimize karşı kendimizi borçlu hissediyoruz ve bunu ödemek için bize verilecek görevleri layıkıyla yapacağız. Topraklarımıza ve şehrimize karşı olan borcumuzu bu vesileyle ödemek istiyoruz. Elbette hakkımızda söylenebilecek başka bir şey bulamayan bazı kişilerin sadece bu konuyu dillendirmesi, hatta ve hatta bir nüfus cüzdanı göstererek kanıtlayacağım bir konunun dışında bizi eleştirememesi de ayrıca dikkat çeken bir konudur”.
Programda kentle ilgili projeleri hakkında da bilgi veren Mehmet Çakın, halkla ortak akıl birliği ile hareket edeceğini ve çalışmaların istişare kültürü ile hayata geçirileceğini kaydetti.
Editör: TE Bilişim