Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
2004 ve 2009 döneminde Uşak Belediye Başkanlığı yapan Mesut Apaydın, farklı siyasi görüşlere saygısının olduğunu ve 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, aday olan bir çok ismi yakından tanıdığını belirterek, “Adaylar ile ilişkimiz partiler üstü. Hepsine başarılar dilerim. Onları sosyal medyada beğenmiş olmamda bundandır” mesajını verdi. 

AK Partili olmasına rağmen, diğer siyasi partilerin adaylarıyla kişisel diyaloglarının bulunduğunu belirten Mesut Apaydın, “Uşak’ta seçimler çok seviyeli ve centilmence geçiyor. Böyle de olmalı. Küçük bir şehirde yaşıyor ve sürekli birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Yolda karşılaştığımızda bir birimize selam verip hal hatır soruyoruz. Partisini sormadan siyasi kimliğine bakmadan bir birimizle dost ve arkadaş olarak yasamaya devam ediyoruz.  Siyasi görüş farklılıklarımız bizi düşman yapmamalı” dedi. 
“Belediye başkan adayları içinde en eski tanıdığım Ağaoğlu halı sahada 25 sene önce maç yaptığımız , babası ile Refah Partisi’nde beraber yönetimde bulunduğumuz Muhammed Gür’dür” diyen Mesut Apaydın,  şöyle devam etti: “Muhammed Gür ile ilişkimiz siyaset üstü bir arkadaşlığa dayanır. Zaman zaman ikimiz oturur kahve içer sohbet ederiz. Asım Kalelioğlu bey ise belediye başkanlığı öncesi tanıdığım ticari ilişki içinde olduğum ilk defa kanallı tip klima işinin altından kalkabilir miyiz diye sıkılırken, ‘yaparsın oğlum ne var bunda cesaretli ol’ diyerek bize işlerini veren dürüst ve değerli bir ağabeyimdir. Dört yoldaki köprü ihalesi araştırıldığında 12 sene öncesinin fiyatı ile en az 3 milyon liraya ucuza yapmış ve benim de memleketime katkım olsun. Burada çok kaza oluyor. Benimde hayrım olsun diyerek iyi bir vatanseverlik örneği göstermişti. MHP adayı arkadaşı tanımıyorum. Tanışmak nasip olmadı. Çok mütevazi ve iyi bir insan olduğunu duyuyorum. DSP adayı ile TV programları yaptık. Saadet Partisi adayı İbrahim Dağgezen çocukluğunu bildiğim babasının üzerimizde çok emeği olan mert yiğit bir kardeşim. Çok severim". 

BENİM DE OY VERECEĞİM MEHMET ÇAKIN, TATLI DİLLİ GÜLEÇ YÜZLÜ BİR KARDEŞİMİZ
AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın hakkında değerlendirme yapan Mesut Apaydın, “Bizim parti benim de oyumu vereceğim AK Parti adayı Mehmet Çakın işletme yönetimi bilgisi , yabancı dili çok iyi olan 120 civarında kişiye iş veren bir yönetici. Dili tatlı yüzü güleç genç bir kardeşimiz. 
Yani adaylar ile ilişkimiz partiler üstü. Hepsine başarılar dilerim. Onları sosyal medyada beğenmiş olmamda bundandır. Hala CHP MHP ve ak partili aynı dönem çalıştığımız meclis üyeleri ile karşılaştığımız zaman selamlaşmayı bırakın kucaklaşıyoruz. Benim gönlüm ak Parti'nin adayının kazanmasından yana.  İnanıyorum ki diğer adaylarda son derece bilgili donanımlı ve bu işi iyi yapabilecek kimselerdir” dedi. 

 
Editör: TE Bilişim