2004 ve 2009 yılları arasında Uşak Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Mesut Apaydın ve ilk dönem meclis üyeleri, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı ziyaret ettiler. Mehmet Çakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Mesut Apaydın ve Meclis üyeleri, yeni dönem için başarılar diledi ve tecrübelerini kısaca paylaştılar.

Uşak’ta alt yapıya büyük yatırımlar yapan, kente evsel atık arıtma tesisi ve Küçükler Barajı gibi yatırımların kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Mesut Apaydın, kentte AK Parti belediyeciliğinin sürmesinin bir avantaj olduğunu söyledi.

 Belediye Başkanlığı’nın toplumun her kesimini ilgilendiren önemli bir görev olduğunu belirten Mesut Apaydın, “Bu kente 1 dönem hizmet etmek imkanımız oldu ve ilimiz için bir çok yatırımın kazandırılmasında elimizden gelen tüm çalışmaları yerine getirdik. O dönemde meclis üyelerimizle birlikte bir çok güzel işe imza attık ve tüm bu çalışmaları yaparken ortak akıl birliği ile hareket ettik. Aradan yıllar geçti ve bugün de yine AK Partili bir kardeşimiz Mehmet Çakın, yeni dönemin başkanı oldu. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve tecrübelerimizi kısaca paylaştık. İlimiz için güzel işler yapacaklarına inancım tamdır. Mehmet Çakın’ı ve ekibini tebrik ediyoruz ve her zaman destek vereceğimizi ifade ediyoruz” dedi. Öte yandan Mesut Apaydın ve döneminin meclis üyeleri, göreve başlayan Mehmet Çakın’la hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar da yer aldı. 

Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
Editör: TE Bilişim