MHP İlçe Başkanlığı için Aday iki oldu

Gelecek hafta yapılacak MHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığı için Muhterem Kuruçay’dan sonra, MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Raşit Yılancı da aday olduğunu açıkladı.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak MHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığı için aday sayısı ikiye çıktı. Muhterem Kuruçay’ın hafta içerisinde adaylığını açıklamasından sonra, mevcut ilçe başkanı Mustafa Raşit Yılancı da MHP İl binasında bir basın toplantısı düzenleyerek aday olduğunu açıkladı.

2004 yılından 2012 yılına kadar merkez ilçe yönetiminde muhasip olarak görev yapmaktan gurur duyduğunu belirten Yılancı, “2012 yılında sizlerin teveccühü ile ilçe başkanı seçildim. Seçildiğim tarihten itibaren bugüne kadar ben ve yönetimim büyük gayretler içinde maddi ve manevi olarak hizmet etmeye çalıştık” dedi.

‘Her adaya eşit mesafede duruyoruz’

Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili

Yılancı, 11 Ocak Pazar günü yapılacak merkez ilçe başkanlığında yönetimi ile yeniden aday olduğunu açıkladı. Yılancı, “Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Biliyorsunuz kongre öncesi ilçe başkanlığını seçecek delege tespiti yapılmasında ben ve yönetimdeki arkadaşlarım asker delege konusundaki imajı silip adil bir delege ile seçimlere gidilmesi konusunda gerekli hassasiyeti göstermiştir” şeklinde konuştu.

Yılancı, açıklamasına şu ifadelerle devam etti: “Allah nasip eder, eğer seçimleri kazanırsak önümüzdeki il başkanlığı konusunda bizler hiçbir il başkanı adayının arkasında değiliz ve hiç kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Aynı şekilde önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde de şu ana kadar ve bundan sonra çıkacak aday adaylarının da hiç birine söz verilmemiş ve verilmeyecektir. Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan MHP Merkez İlçe Kongresi Uşak ilimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

 

Editör: TE Bilişim