Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
AK Parti’den 25’inci dönem Uşak Milletvekili aday adayı olan Erol Korkmaz, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlere kadar partisi adına canla başla çalışacağını söyledi. Kendisiyle birlikte milletvekilliği görevine talip olan 26 aday adayının kentin temsilini layıkıyla yerine getireceğini dile getiren Erol Korkmaz, “Biz bu yola hiçbir hesap gütmeden, milletimize faydalı olmak ve ilimize artı değer katmak için çıktık. Bu noktada, bütün çalışmalar karşılıklı sevgi ve saygı çevresinde yapıldı. Şahsım adına verilecek karar ne olursa olsun, partimin ve milletimin menfaatleri için çalışmaya devam edeceğim” dedi. 
Milletvekilliğinin kentler için önemli temsil makamı olduğunu kaydeden Erol Korkmaz, son 3 dönemdir görev alan Uşak Milletvekillerinin kentteki gelişim ve dönüşüm adına önemli hizmetleri yerine getirdiğini söyledi. Partisinin 25’inci dönem Uşak milletvekilliği aday adaylığı sürecini başarıyla yönettiğini kaydeden Erol Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerek mevcut milletvekillerimiz ve gerekse aday adayı arkadaşlarımızla birlikte iyi bir çalışma döneminden geçtik. Karşılıklı anlayışın ön plana çıkması ve yapılan her faaliyette AK Parti’nin topluma sağladığı artı değerler ve Uşak’a daha fazla hizmetin gelmesinin gündeme getirilmesi, bizim için önemlidir. Milletvekilleri ve ilin yerel idarecilerinin gayretli çalışmalarıyla hizmetler devam edecektir. Bizim için de önemli olan Uşak’ımıza hizmetlerin sürdürülebilir bir anlayışla gelmesidir”.
AK PARTİ’NİN DAHA ÖNCEKİ ÇALIŞMALARI ÖNEMLİ BİR REFERANSTIR
13 yıllık AK Parti hükümetinin kente önemli artılar sağladığını dile getiren Erol Korkmaz, “Son 3 dönemde, ilimize yapılan yatırımlar ve yenilikler, ilerisi için ciddi bir referanstır. Uşak Üniversitesinin açılması, yeni sağlık tesisleri, sanayiciye yönelik teşvikler, il ve ilçe merkezlerine ulaşan yollar, yapımı hala devam eden kentsel dönüşüm, TOKİ aracılığıyla yapılan ve dar gelirlilerin ev sahibi olmasını sağlayan toplu konutlar, arıtma tesisleri ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok hizmet, hükümetimiz döneminde hayata geçirilmiştir. Hizmet karnesi dolu dolu olan hükümetimizin devamlılığı ekonomik istikrar ve halkımızın refah düzeyindeki artışın sürmesi sağlanacaktır. Ferasetli Türk milleti, sorunlara çözüm bulan ve halkın hep yanında olan AK Parti’ye teveccüh etmeyi sürdürecektir” diye konuştu. Partisinin kesin adaylarının belli olmasının ardından çalışma ortamının daha da yoğunlaşacağını anlatan Erol Korkmaz, “Partimizin belirlediği milletvekili adaylarının her zaman destekçisi olacağız. Bu yarışta, biz veya bir başkası hiç fark etmez. Uşak’ta 3-0 ve ülke genelinde de 400 milletvekili hedefini koyduk. Partimizin hizmetlerini anlatacağız ve seçimlerden zaferle çıkmak için üzerimize düşen ne varsa, yerine getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hizmet yoluna çıkan bütün aday adayı kardeşlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
TERÖR SALDIRISINDA ŞEHİT OLAN SAVCI İÇİN TAZİYE MESAJI
Öte yandan dün İstanbul Adliyesi’nde meydana gelen terör olayını kınayan Erol Korkmaz, saldırıda şehit düşen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için başsağlığı mesajı verdi. Erol Korkmaz, “Terörün her türlüsü lanetliyorum. Maalesef hain bir terör saldırısı sonucu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı kaybettik. Yaşanan bu üzücü olay sadece bizi değil bütün Türkiye’yi derinden yaraladı. Bu duygu ve düşüncelerle şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine de başsağlığı diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim