Milletvekilleri mazbatalarını aldı

7 Haziran’da yapılan Milletvekili seçimlerinde Uşak’tan milletvekili olarak seçilen 3 parti milletvekili mazbatasını İl Seçim Kurulundan aldı.

Seçimler sonrasında hükümet kurulacak mı koalisyon mu olacak hangi parti hangi parti ile birleşecek soruları hala gündemi meşgul ederken, Uşak’ta 3 parti milletvekili, Adliye Binasında bulunan İl Seçim Kurulu İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Şahin’inden mazbatalarını aldı.

ADLİYEDE SİYASİ SÖYLEMLERDE BULUNMAM

İlk olarak İl Seçim Kurulu’na MHP Milletvekili Durmuş Yılmaz geldi. İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Şahin’den mazbatasını alan Durmuş Yılmaz, gazetecilerin bir şey söylemek ister misiniz sözüne karşılık, “Burası adliye binası hukukun üstünlüğüne ve siyasete karıştırılmayacak kadar önemli bir kurum olarak gördüğüm yerde siyasi söylemlerde bulunmam. Milletvekili olarak tüm Uşak’a hizmet için yola çıktık” demekle yetindi.

CHP MİLLETVEKİLİ YALIM AİLECE ADLİYEYE GELDİ

CHP Milletvekili Özkan Yalım ise mazbatasını almak için eşi, ve diğer aile fertleri ile birlikte geldi. İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Şahin’in elinden mazbatasını alan Yalım, “CHP’nin milletvekili olsam da, kapım tüm Uşaklılara açıktır. Hizmetimiz tüm Uşak’a olacaktır” dedi.

TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!

ALTAY’A PARTİLİLER EŞLİK ETTİ

Ak Parti Milletvekili Mehmet Altay mazbatasını almak için il seçim kuruluna partililerle geldi. Altay yaptığı kısa konuşmada, Ak Parti’nin yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu, bu hizmetleri daha ileri seviyeye ulaştırmak için çalışacaklarını söyledi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim