TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
USAKPORT.COM// Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bir dizi ziyaret ve inceleme için, 11 Şubat 2017 Cumartesi günü, Uşak’a gelecek. Aynı gün Kütahya'ya da gidecek olan Bakan İsmet Yılmaz, aynı gün, saat 18.30’da, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak. Toplantı öncesi bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, “Sayın Bakanımız, Cumartesi günü yapacağımız toplantımızı onurlandıracaklar. Burada ilimizle ilgili konuları ve talepleri sayın Bakanımıza aktaracağız. İlimizin taleplerin yerine gelmesi noktasında bu toplantı bizim için önemli faydalar sağlayacak” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ İMZALADI, ŞİMDİ SÖZ MİLLETTE”
Kısa bir süre önce TBMM’de kabul edilen ve bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan anayasa değişikliği paketi hakkında konuşan Servet Kuş, “Önümüzde bir referandum süreci var ve parti olarak ülkemizin menfaati için elimizden geleni yapacağız. Türkiye’nin önünü tıkayan sistemsel eksiklikleri gidermek, bu Anayasa değişikliği ile sağlanacak. Referandumda, ferasetli Türk milleti evet oyu vererek, ülkemizin 2023,2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda önemli bir mesafe almasını sağlayacaklardır” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim