EROL KORKMAZ: DEDİKODULARA KULAK ASMIYORUZ

AK Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Erol Korkmaz, Kanal 3’te Saadettin Ulusoy’un hazırlayıp sunduğu 3. Boyut Programı’nda gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Partisinin 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimlerde yeniden iktidara geleceğini ifade eden Erol Korkmaz, “Muhalefet, partimizle ilgili bazı dedikoduları gündeme getiriyor ve biz bunlara kulak asmıyoruz.  Bu tip söylentilerin muhalefet için boş bir umut olacağı kanısındayım”  dedi.

GENÇLERİN SORUMLULUK ALMASI LAZIM

Gençlerin ülke ve kent yönetiminde daha fazla söz sahibi olması isteyen Erol Korkmaz, “22 yıllık üniversite hayatımda hep gençlerle birlikteydim. Onları çok yakından tanıyorum ve gençlerin ülkemiz yönetiminde önemli rollere sahip olması lazım. Gençlerin fikirlerine önem verilmeli. Çünkü gençler bizim ülkemizin geleceğine yaptığımız bir yatırım. Gençlerin istihdam kaygısı var ve kolay elde edilebilir bir yaşam düşleyenlerin sayısı biraz fazla. Artık gençleri gerçek yaşamla ve sorumluluklarla tanıştırmamız lazım” dedi. Erol Korkmaz, seçilme yaşının 18’e düşürülmesiyle ilgili öneriyi olumlu karşıladığını kaydetti.  Son dönemlerde yaşanan kadına şiddet olaylarına değinen Erol Korkmaz, “Kadın denildiği zaman aklıma, anneler, eşler ve kız kardeşlerimiz geliyor. Bu toplumda herkesin yakınında mutlaka bir kadın vardır. Biz hiçbir kadına şiddet uygulanmasını doğru bulmuyoruz. Peygamber Efendimiz, kadınlarımızın bize emanet olduğunu öğütlemiştir. Kadınları sahip çıkmalı ve onlara daha fazla istihdam imkanı tanımalıyız. Aynı şekilde yaşlılarımıza da sahip çıkmalı ve onların dualarıyla ayakta kaldığımızı unutmamalıyız” diye konuştu.

MUHALEFET İÇİN İÇİ BOŞ BİR UMUT OLUR

Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım

İlçe bazındaki çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Erol Korkmaz, “Bizim tespit ettiğimiz sorunlar vardı. Vatandaşla görüştüğümüzde daha farklı problemleri de öğrendik. Köylerde de durum aynı ve genç nüfus kırsal alanlarda kalmamış. Gençler iş için kente göçmüş ve bunun tersine dönmesi lazım. Köylerdeki yaşamın daha cazip hale gelmesi gerek. Tarımda ürün çeşitliliğine gidilmesinde yarar var. Milletvekili olmamız durumunda insanlarımıza rehberlik vazifesi yapacağız ve köylerde yaşamın daha iyi olması için çalışmalarımız olacak” ifadesini kullandı.  “Muhalefet 7 Nisan’dan sonra AK Parti’de kıyamet kopacak. Aday olamayanlar birbirini yiyecek düşüncesini savunuyor. Sizce böyle bir durum söz konusu mu?” sorusuna yanıt veren Erol Korkmaz, şöyle söyledi: “Uşak’tan örnek verecek olursak, il başkanlığı koordinatörlüğünde lokal çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partimiz için nasıl çalışırızı düşünüyoruz. Ortaya atılan dedikodulara kulak asmıyoruz. Bu tip söylentilerin muhalefet için boş bir umut olacağı kanısındayım. Her birimiz partimize artı değer katma derdindeyiz. Hangi isimler aday olursa olsun, partimizin 7 Haziran seçimlerinde Uşak’ta 3-0 yapması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim