Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, son dönemlerdeki flaş açıklamalarına devam etti. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Nadi Sancar, İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayının AK Parti tarafından CHP’nin oylarını engellemek için bilinçli olarak adının şişirildiğini savundu. 
    CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar,   Egem TV’den Fadime Baturalp’e yaptığı açıklamada, CHP’nin oyunun 24 Haziran 2018 seçimlerinde arttığını ve bu nedenle AK Parti’yi bir korkunun sardığını söyledi. Sancar, “Aslına baktığımızda ortada sanal ve şişirilmiş adaylar da var. Biz diyoruz ki geçmişte rakiplerimiz var ve rakiplerimizin kimler olduğunu bilmiyoruz. Bugün A partide olanların geçmişte başka bir partide siyaset yaptığını görüyoruz. Yani bazı adaylar AKP’nin değirmenine su taşıyorlar. Toplumda bazı şişirilmiş adaylar ortaya çıkarılıyor” dedi. 
“Asım Kalelioğlu, devlet kuran bir partinin üyesidir ve bazı sanal şişirilmiş adaylara olan ilgi AKP’nin oyunudur” diyen Sancar, şöyle devam etti: “24 Haziran’da yapılan seçim sonuçlarına baktığımızda İYİ Parti diye bir parti yok. 2018’de CHP 40 bin, AKP 55 bin, MHP 15 bin ve İYİ Parti de 17 oy almış. Dolayısıyla bizim en büyük rakibimiz olan AKP, CHP’nin yükselişini engellemek için bizim oylarımızı İYİ Parti’ye yönlendirmeye çalışıyor. CHP üyelerinin hiçbiri bu tezgaha gelmez. AK Parti’yi biz geçip, belediye başkanlığı ve il genel meclisinde bütün oyları alacağız. Bir takım partiler seçimi kazanamayacaklarını gördüklerinde bir partiyi veya adayı şişiriyorlar.”
Editör: TE Bilişim