Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
CHP Genel Merkezi belediye başkan adaylarının bir kısmını belirledi. Bu kapsamda Uşak'ın Sivaslı ilçesinde Hürriyet Şafak, Banaz'da Ahmet Olgay Altındağ ve Sivaslı Tatar Beldesi'nde Yusuf Ceylan aday olarak açıklandı. Açıklamanın ardından CHP'li mevcut Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl, belediye meclis üyeleriyle birlikte sosyal medya üzerinden bir video yayınlayarak, açıklama yaptı. Yeniden aday gösterilmeme gerekçesinin CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın istifa tehdidi olduğunu ifade eden Nihat Sazlıgöl, partisine küsmediğini ve istifa etmeyeceğini belirterek, "Nihat Sazlıgöl olarak partimin yanındayım. Sadece kırılganlık olmasın ve herkes sözünün nereye varacağını bilsin" dedi. 
SAZLIGÖL: PARTİMDEN İSTİFA ETMEYECEĞİM
CHP Genel Merkezi'nin Sivaslı'da Hürriyet Şafak'ı aday göstermesinin ardından bir açıklama yapan Nihat Sazlıgöl, "Hala belediye başkanıyım ve pozisyonum budur. Eski ilçe başkanımıza genel merkezimiz tarafından aday gösterildi. Genel merkezde vekilimizin istifa eder tehdidiyle eski ilçe başkanımız aday adaylığından adaylık pozisyonuna geçti. Bizler 31 Mart seçimine kadar partimize bağlı ve partimizin arkasında olacağız. Bizden CHP'yi tehdit etmemizi isteyenler varsa bunu aklından çıkarsınlar. Biz belli ölçülerde anlaşamasak da CHP'nin altı okunun altında zıpkın gibi duracağız. Nihat Sazlıgöl olarak partimin yanındayım. Sadece kırılganlık olmasın ve herkes sözünün nereye varacağını bilsin. Aday adayı olan arkadaşa şunu diyorum, yanında bir köpeği var ve onu bağlasın. Partiye yoksa zarar verir" dedi. 
SAZLIGÖL: VEKİLİMİZ İSTİFA EDERİM ŞEKLİNDE AĞLAMIŞ
Sazlıgöl, "Parti Meclisi'nde dün tartışmalar olmuş ve vekilimizin benim bu partide sözüm geçmiyor ve Sivaslı'da geçmeyecekse istifa ederim şeklinde bir ağlayışı var. Parti'de denge için böyle bir karar alınmış ama PM'de ciddi münakaşalar olmuş. Siyasette bunlar var ve yaşanacak gelişmeler.  Burada partililerimizi sakinleştirip, belediyeyi CHP'nin kazanmasını sağlayacağız" diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim