Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
Uşak’ın yeni İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, gazetecilere yeni dönemle ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlerinin geride kaldığını ve millet iradesinin sandığa yansıdığını belirten Nuri Demir, 13’üncü İl Genel Meclisi’nin çalışmaya başladığını söyledi. Uşak’a İl Genel Meclisi Başkanı olmanın kendisine nasip olduğunu kaydeden Nuri Demir,  “Gün içinde kurumu ilgilendiren, makamı ilgilendiren konuların dışında asla makam aracı kullanılmayacak. Kurum personelinin de bu uygulamaya riayet etmesi için takipçi ve denetçi olacağız” dedi.

YENİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI DEMİR’DEN MAKAM ARACI SÖZÜ
Uşak İl Genel Meclisi Başkanı seçilen AK Partili Nuri Demir, gazetecilere yeni dönemde nasıl bir yönetim anlayışı izleyeceğine dair açıklamalarda bulundu. Nuri Demir, “Bizim devrim, demokrasi adına çok seslilik arz eden ve kalkınma adına Uşak’ı müreffeh bir kent haline getirecek. Birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. İlimizin hizmetler noktasında, gece gündüz demeden ve yarının ekonomisine yön verecek, üzerinden geçilen bir yer değil, merkez bir kent olarak anlaşılması için adımlara öncülük edeceğiz. Milletimizin içinde bulunduğu dönemin hassasiyetini göz önünde bulundurarak, tasarruf tedbirlerini artırarak dikkatli olacağız. Sadeliğin gösterişten daha ihtişamlı ve makbul olduğunu göstereceğim. Görev süresince kişisel işlerimde asla makam aracımı kullanmayacağım. Mesai arkadaşlarımda da tasarrufun yönetim anlayışı haline gelmesi için el birliği ile hareket edeceğiz. Gün içinde kurumu ilgilendiren, makamı ilgilendiren konuların dışında asla makam aracı kullanılmayacak. Kurum personelinin de bu uygulamaya riayet etmesi için takipçi ve denetçi olacağız İl Özel İdaresi’nin daha rantabıl ve tasarruflu çalışmasını sağlayacağız. Bizimle birlikte uyum olacak ve ilimizin kaynakları etkin ve verimli kullanılacak” dedi.

KÖYLERE TERSİNE GÖÇ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
“İl Genel Meclisi olarak aktif çalışma sergileyeceği. Sosyal yardımlarda köyden bucağa kadar adım atılmadık yer bırakmayacağız” diyen Nuri Demir, şöyle konuştu: “Kültür ve sanat alanında farkındalık oluşturarak, nesilden nesile aktarılacak çalışmaların destekçisi olacağız. Tarımda dünya standartlarının yakalanması ve hayvancılığın gelişmesi için her türlü desteği vereceğiz. Turizm için yasal imkanlar nezdinde destek olacağız. İklimlendirme ve ekolojik denge için çalışmalara hassasiyet göstereceğiz. Köylerde tersine göç için el ele vererek, büyük bir sinerji oluşturacağız. Yarına güvenle bakmak için milli birlik ve bütünlüğü sağlayacak bir dönem gerçekleştirme idealinin hareket tarzını gerçekleştireceğiz.”
 
Editör: TE Bilişim